You are here
Home > Actualitate > Alerta in Franta, Explozie de proporţii în centrul Parisului. Mai multe clădiri au fost distruse VIDEO
loading...

Alerta in Franta, Explozie de proporţii în centrul Parisului. Mai multe clădiri au fost distruse VIDEO

O explozie a provocat distrugeri masive în Paris © Twitter

O puternică explozie s-a produs în Paris, sâmbătă dimineață. Deflagrația s-a înregistrat chiar în centrul Capitalei Franței. Mai multe clădiri au fost distruse sau avariate, spun martorii.

Explozia, extrem de puternică, s-a produs pe Rue de Trevise, în centrul Parisului. Poliția franceză a confirmat incidentul.

Răniţi și distrugeri masive în explozia din Paris
Conform anchetatorilor, sunt mai mulți răniți. Explozia s-a produs la o brutărie de pe stradă. Cel mai probabil, ar fi vorba despre o scurgere de gaze care ar fi dus la dezastru, cred polițiștii.

Clădiri și mașini distruse în explozia din Paris
Vezi 3 imagini în Galerie

Imaginile postate de martori pe rețele de socializare arată distrugeri masive. Suflul a devastat mai multe clădiri. De asemenea, mașinile de pe stradă au fost distruse.Haos s-a instalat și pe străzile învecinate.

Autoritățile au lansat un apel populației, să evite zona unde s-a produs explozia. Pompierii au intervenit masiv la locul deflagrației. Au venit inclusiv cu autospeciale cu scări, folosite pentru a ajuta locatarii de la etajele superioare din clădirile avariate de suflu.

Oamenii au fost evacuați din imobilele afectate. La locul exploziei a venit și premierul francez Edouard Philippe.

Lasă un răspuns

Top