You are here
Home > Accidente > Video ULUITOR: Îndrăznește să trăiești în România. Până te omoară infractorii eliberați de PSD
loading...

Video ULUITOR: Îndrăznește să trăiești în România. Până te omoară infractorii eliberați de PSD

Se întâmplă în România, UE, an 20-19. A ajuns să-ți fie frică să ieși pe stradă,din cauza criminalilor. Dar îți e frică și să stai în casă, din cauza spărgătorilor. Nici varianta intermediară nu e mai sigură – te desfigurează tâlharii și pe scara blocului. Singura scăpare e să mănânci eugenii și cu banii economisiți să te duci în Maldive, lângă Dragnea.

Video inceputul scandalagiilor la Medias

Atentie! Imagini cu puternic impact emoțional!
Momentul in care un tânăr de 25 de ani din Medias este ucis de un recidivist eliberat de Tudorel Toader in baza legii recursului compensatoriu! Bărbatul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, pentru tentativă de omor deosebit de grav și tâlhărie, însă a fost eliberat după aproape 10 ani de închisoare.

Imagini şocante au fost date publicităţii, cu momentul în care bărbatul care a murit la Mediaş este înjunghiat, de mai multe ori, de un alt individ.

Crimă Mediaş. Imagini şocante Comentarii Imagini şocante au fost date publicităţii, cu momentul în care bărbatul care a murit la Mediaş este înjunghiat, de mai multe ori, de un alt individ.

Tânărul de 25 de ani şi agresorul aveau neînțelegeri mai vechi. Cei doi se aflau într-un club şi, la un moment dat, s-au luat la ceartă. Au fost daţi afară de agenţii de pază, iar scandalul a continuat în stradă. Tânărul de 25 de ani a căzut, iar individul eliberat din închisoare l-a înjunghiat de mai multe ori, bărbatul decedând.

Imaginile şocante cu momentul în care se produce agresiunea au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi date publicităţii. Din imagini se vede cum mai multe persoane aleargă, bărbatul care avea să îşi piardă viaţa se împiedică şi este prins de alte două persoane. Urmează scene cutremurătoare: bărbatul este lovit cu picioarele şi pumnii de doi indivizi, iar unul dintre ei îl înjunghie cu un cuţit. Bărbatul a murit la spital, la scurt timp, din cauza hemoragiei.

VEZI MAI JOS ÎNTREAGA scena VIDEO

Video il puteti viziona daca aveti peste 18 ani pe acest linck aici

Lasă un răspuns

Top