You are here
Home > Accidente > Valul de infracțiuni comise de cei eliberați de legea lui Tudorel Toader continuă. Violuri, crime, jafuri.
loading...

Valul de infracțiuni comise de cei eliberați de legea lui Tudorel Toader continuă. Violuri, crime, jafuri.

Un individ de 33 de ani din Pitești, eliberat în baza recursului compensatoriu în octombrie anul trecut, pentru tentativă de omor, a ajuns marți din nou în arest, informează Stirile Pro Tv.
Altul. Eliberat mai devreme din închisoare, a lovit din nou. Un singur pumn a fost de ajuns. Eliberat pentru tentativă de omor 1

De această dată pentru că a lovit cu sălbăticie un bărbat cu care se certase într-un restaurant. Un singur pumn a fost de ajuns ca victima să sufere o dublă fractură de mandibulă.

Bărbatul a executat 3 ani şi 2 luni dintr-o pedeapsă de 5 ani şi 10 luni pentru tentativă de omor. În 2015, în urma unui scandal într-un local din oraş, el şi-a atacat adversarul cu sabia. Victima a fost salvată de medici, după ce a ajuns la spital cu o hemoragie extrem de puternică. Agresorul a fugit din ţară, însă a fost prins, extrădat, judecat şi condamnat.

În octombrie a fost eliberat mai devreme, ca urmare a ceea ce legea numeşte “condițiile grele” din închisoare. Două luni mai târziu, individul recidivează: bărbatul lovit cu pumnul, în toiul unei petreceri, are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Jurnalistul Dan Tapalaga: „Nu-i mai aud pe ăștia care-și rupeau hainele de pe ei pentru drepturile deținuților. Aveți idee ce fac, pe unde sunt? Își păzesc copiii, soțiile? Femeile din PSD-ALDE, parlamentarii care au votat legea care au făcut posibil festivalul ororilor, ce părere au despre statistica de mai jos? Cum dorm noaptea?”

Marți, magistraţii din Piteşti au decis arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile.
Paradoxal, dacă va fi condamnat definitiv până în 2022 pentru ultimul atac, bărbatul va beneficia din nou de recursul compensatoriu.

sursa stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Top