You are here
Home > Actualitate > O tânără dispărută de mai multe zile a fost găsită moartă într-un contracanal al Oltului
loading...

O tânără dispărută de mai multe zile a fost găsită moartă într-un contracanal al Oltului

O tânără de 33 de ani, din comuna Curtişoara, care locuia în Slatina, a fost găsită moartă, duminică dimineaţă, într-un contracanal al râului Olt, pe raza localităţii Slătioara.

Mariana Bălăşoiu era căutată de familie şi de apropiaţi de aproape două zile, potrivit surselor presa locală. Familia a alertat poliţia după ce autoturismul tinerei, un Matiz, a fost găsit cu cheile în contact pe malul râului Olt. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit, duminică dimineaţa, într-un contracanal al râului Olt.

Potrivit poliţiştilor, cel mai probabil, Mariana Bălăşoiu a ales să-şi pună capăt zilelor. Ea nu prezenta urme de agresiune pe corp, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului.

„I-au găsit maşina în apropiere, iar familia a anunţat poliţia. La faţa locului a ajuns echipa operativă a Poliţiei municipiului Slatina. Oamenii legii au vrut să folosească, pentru căutări, câinele, însă tânăra a fost găsită înecată într-un canal al râului Olt, pe raza comunei Slătioara, sat Salcia. Nu sunt urme de agresiune. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor morţii”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Tânăra nu a lăsat în urmă niciun mesaj prin care să-şi motiveze gestul, însă anchetatorii iau în calcul şi o dramă emoţională pe care ar fi trăit-o femeia. Ea a distribuit pe pagina sa de Facebook un citat care ar indica acest lucru.

„Ei au spus «Ai înnebunit din cauza aceluia pe care-l iubeşti». Eu am spus «Savoarea vieţii n-o simt decât nebunii»”, este citatul distribuit de tânără.

Mariana Bălăşoiu era originară din comuna olteană Curtişoara, însă de mai mulţi ani locuia în Slatina. Ea nu mai lucra de câteva luni, anterior fiind angajată la o firmă de pază care activează pe platforma industrială a Slatinei

One thought on “O tânără dispărută de mai multe zile a fost găsită moartă într-un contracanal al Oltului

Lasă un răspuns

Top