You are here
Home > Actualitate > Marea Britanie: 20 de români, descoperiti că locuiau într-o casă cu trei camere din Londra!1000£ chiria, si plateau 50£ de căciula!
loading...

Marea Britanie: 20 de români, descoperiti că locuiau într-o casă cu trei camere din Londra!1000£ chiria, si plateau 50£ de căciula!

20 de muncitori români locuiau într-o casă cu trei dormitoare din Kingsbury.

Aceștia plăteau în total 1.000 de lire sterline pe săptămână pentru a locui în niște condiții greu de suportat, potrivit Daily Mail.

Citeste mai jos si: MAREA BRITANIE: Român revenit în țară, traumatizat de viața românilor: „Chiria pe o cameră de 3/4 este 600 de lire. Sunt zece oameni la o toaletă şi zece oameni la bucătărie”! Multora le e ruşine să spună lucrurilor pe nume.

Când a fost întrebat de polițiști, proprietarul casei a spus că nu avea habar de ceea ce se întâmplă în locuință și a început să râdă când a văzut fotografiile pe care i le-au arătat oamenii legii.

Cazul a ajuns în atenție presei în toamna anului trecut. Pe podeaua din bucătărie era mâncare putrezită, baia era murdară, iar polițiștii s-au chinuit să intre în camere din cauza saltelelor îngrămădite acolo.

Vecinii au declarat că s-au plâns consiliului timp de șase luni înainte ca poliția să ia măsuri.

Lasă un răspuns

Top