You are here
Home > Accidente > Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă
loading...

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă © Facebook

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă, surprinzându-i pe agenţi. Românul s-a luat după el şi l-a imobilizat, după o urmărire de câteva minute.

Un tânăr român, angajat şofer la o firmă de construcţii din Franţa, a reuşit să imobilizeze un hoţ înarmat, după ce l-a alergat pe mai multe străzi din capitala franceză.

Horoscop 13 februarie 2019. Întâlnire romantică şi o petrecere între prieteni

Tânărul, Adoris Pop, are 28 de ani şi e originar din Dej. Marţi de dimineaţă aştepta în maşină un coleg, la periferia Parisului. A văzut cum în faţa casei unde aştepta apar mai multe echipaje de poliţie. Românul a povestit cum agenţii au intrat în curte, iar în casă erau trei hoţi.

Doi dintre ei au fost imobilizaţi de agenţi în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, a ieşit în stradă, a smuls spray-ul paralizant al unei poliţiste luată prin surprindere şi a rupt-o la fugă. Adoris filma tot.Play Video

Fără să stea prea mult pe gânduri, românul s-a luat după hoţ. A reuşit să îl imobilizeze, chiar dacă hoţul a descărcat tot spray-ul furat de la poliţistă în faţa românului. În plus, tâlharul era înarmat cu pistol cubile de cauciuc.

Adoris Pop e de cinci ani în franţa şi e şofer la o firmă de construcţii.

Lasă un răspuns

Top