You are here
Home > Accidente > Un şofer român s-a încăpăţânat să intre cu camionul pe o străduţă îngustă din Magnano şi acolo a rămas
loading...

Un şofer român s-a încăpăţânat să intre cu camionul pe o străduţă îngustă din Magnano şi acolo a rămas

Camion de 12 metri, blocat între 2 case, la Magnano © http://laprovinciadibiella.it

Un şofer român ar fi reuşit manevra vieţii, dacă trecea camionul lung de 12 metri pe o străduţă îngustă, printre două case, la Magnano.

N-a reuşit, evident, nici nu avea cum, aşa că a rămas cu mastodontul blocat, neputând nici să mai avanseze şi nici să dea cu spatele, ca să iasă din bucluc.

Horoscop 23 februarie 2019. Momentul adevărului în dragoste

Camion de 12 metri, blocat de un român între 2 case, la Magnano

Şoferul român a blocat camionul lung de 12 metri de-a lungul drumului, evident prea îngust pentru a putea trece pe acolo.

Trecătorii credeau că era sub influența alcoolului, dar de fapt îi era greu să se exprime în italiană doar din cauza naționalității străine, informează laprovinciadibiella.it.

Carabinieri au intervenit pe loc, în timp ce nefericitul şofer a încercat să contacteze administratorii companiei pentru care lucrează, să înțeleagă ce să facă.

După lungi aşteptări, a sosit și un angajat al companiei din Torino. Camionul a fost eliberat, iar românul de 51 de ani a reușit să-și reia drumul.

sursa: laprovinciadibiella.it.

Lasă un răspuns

Top