You are here
Home > Actualitate > Doi români din Vaslui, arestaţi la Londra, după ce l-au ucis cu sălbăticie pe Florin Pitic in statia de metrou Queensburry
loading...

Doi români din Vaslui, arestaţi la Londra, după ce l-au ucis cu sălbăticie pe Florin Pitic in statia de metrou Queensburry

Doi tineri din Vaslui arestați pentru omor la Londra, sunt acuzați de uciderea suceveanului la stația de metrou Queensburry

Alin Ramon Mihai (foto stânga) şi Ciprian Victor Mandachi sunt cei doi români arestaţi la Londra pentru crimă © Facebook

Doi tineri români, ambii în vârstă de 23 de ani, din comuna Zorleni (Vaslui) au fost arestaţi la Londra, după ce l-au ucis cu sălbăticie pe Florin, un tânăr din Suceava plecat la muncă în Anglia.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi sunt cei doi români arestaţi de poliţiştii londonezi pentru oribila crimă produsă în noaptea de 9 spre 10 martie 2019, într-o staţie de metrou din Londra.

Ciprian Victor Mandachi și Alin Ramon Mihai, arestați pentru omor (foto Vremea Nouă)

Horoscop 15 martie 2019. Flirt nevinovat, decizie importantă şi o conexiune puternică

Cei doi s-au întâlnit, în acea noapte, cu Florin Pitic, un tânăr de 20 de ani, din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care se întorcea de la club, împreună cu un prieten.

Ucigaşii şi-au amintit că s-au certat în club cu un alt tânăr, tot din comuna Vicovu de Sus, şi şi-au vărsta nervii pe Florin, tânărul care nu avea nicio legătură cu cei doi.

Prietenul lui Florin a luat-o la fugă în momentul în care agresorii au început să îl lovească pe Florin cu pumnii şi cu picioarele.

Florin Pitic a fost ucis cu sălbăticie, de doi români, într-o staţie de metrou din Londra

Vezi 2 imagini în Galerie

Tânărul de 20 de ani (foto sus) a fost lovit cu pumnul în faţă, iar apoi a căzut şi s-a lovit cu capul de beton.

Când au văzut că tânărul nu mai mişcă, cei doi ucigaşi au luat-o la fugă.

Oamenii care au fost martori la agresiune au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Florin Pitic.

Alin Ramon Mihai şi Ciprian Victor Mandachi s-au predat la Poliţie pe 11 martie şi au fost reţinuţi pentru omor.

Au fost arestați doi români, în legătură cu moartea lui Florin Pitic, 20 de ani, originar din Vicovu de Sus, Suceava, la stația de metrou Queensbury din Londra. Este vorba de Ciprian Victor Mandachi și Alin Ramon Mihai, ambii de 23 de ani, originari din Zorleni, județul Vaslui, scrie Vremea Nouă.

Sâmbătă 9 martie, noaptea, se întorcea, împreună cu un prieten, Costică Chifan, dintr-un club românesc din Londra. Agresorii, în stare de ebrietate, îl așteptau să-l bată pe un alt tânăr din Vicovu de Sus, cu care avuseseră un conflict într-o discotecă românească. Întrând în vorbă cu Pitic și Chifan, au aflat că sunt din același sat.

Au reușit să îl lovească pe Florin Pitic și l-au omorât. În urma unei lovituri în zona feței, Florin Pitic a căzut și s-a lovit grav la cap. Medicii de la ambulanță nu au avut ce să facă. „S-a întâmplat să fim noi cei care să ne ivim în locul nepotrivit, cu oameni nepotriviţi și în probleme care nu erau ale noastre „, este mesajul celui care îl însoțea pe Florin Pitic în acea seară. (continuă după fotografie) Florin Pitic și Costică Chifan (foto Monitorul de Suceava) „E greu de descris în cuvinte ce s-a întâmplat prietenul nostru drag, parcă nu era seara noastră, era ploaie, era frig, parcă era altă lume, s-a întâmplat să fim noi cei care să ne ivim în locul nepotrivit, cu oameni nepotriviţi și în probleme care nu erau ale noastre.

Regret cu inima îngheţată ce s-a întâmplat, regret că am fost împreună și nu ai avut și tu norocul meu și că nu am putut să te salvez, prieten drag, ne vom revedea într-o zi cu zâmbetul pe buze, cu care ne-am despărţit… Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând! „, a scris Costică Chifan pe Facebook.

Agresorii au fugit, când au văzut că Florin Pitic a căzut la pământ și a rămas nemișcat. S-au predat Poliției londoneze după două zile, luni dimineața, pe 11 martie. Au fost reținuți, sub acuzația de omor. Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani.

Provine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus. În total au fost 13 fraţi, din care acum mai sunt în viaţă opt. Doi dintre fraţii lui Florin Pitic au murit în Germania, unul a murit înecat, iar altul într-un accident de mașină.

Lasă un răspuns

Top