You are here
Home > Actualitate > Fostul şef al DNA Timiş, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis! S-a aruncat de la etajul 6, din sediul DNA
loading...

Fostul şef al DNA Timiş, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis! S-a aruncat de la etajul 6, din sediul DNA

Fostul şef al DNA Timiş, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis! S-a aruncat de la etajul 6, din sediul DNA © Opinia Timişoarei

Fostul şef al DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis vineri dimineaţa, aruncându-se de la etajul 6 al sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, din centrul oraşului.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit la serviciu, a deschis fereastra şi, făra niciun cuvânt, s-a aruncat în gol.

Tamas Schiffbeck, fostul şef al DNA Timişoara până în 2015, a murit vineri dimineață după ce a căzut de la ultimul etaj al clădirii în care lucra ca procuror al Parchetului General, potrivit News.ro. Poliția investighează moartea acestuia, conturându-se ipoteza sinuciderii. În 2015, rocurorul Tamas Schiffbeck, fostul șef al structurii locale a DNA s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, unitate unde lucrase înainte de a ocupa funcția din DNA, potrivit Banatul Meu. El nu a primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA. Numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii central a DNA la Primăria Timișoara, care vizează vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112, el fiind beneficiarul unui astfel de apartament, achziiționat deși nu era chiriaș în el la momentul apariției legii, potrivit sursei citate.

Horoscop 15 martie 2019. Flirt nevinovat, decizie importantă şi o conexiune puternică

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Nu se ştie ce anume l-a împins la acest gest extrem. Tamas Schiffbeck a fost şef al DNA Timiş până în 2015.

A fost declanşată o anchetă

sursa: banatulmeu.ro.

Lasă un răspuns

Top