You are here
Home > Accidente > VIDEO | Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți
loading...

VIDEO | Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, într-un accident rutier produs în localitatea Valea Mare, din judeţul Olt, după ce şoferul unei maşini nu a acordat prioritate unui microbuz, care, în urma impactului, s-a răsturnat. Potrivit ISU Olt, trei persoane din microbuz şi şoferul maşinii au suferit răni şi au primit îngrijiri medicale, a anunțat mediafax. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă „Echipajele medicale au asistat la faţa locului patru victime, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina.

Este vorba de doi bărbaţi, unul în vârstă de 63 de ani şi cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, care erau conştienţi şi prezentau traumatisme minore”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Persoanele transportate la spital sunt şoferii celor două vehicule implicate în accident, potrivit sursei citate. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii nu ar fi acordat prioritate microbuzului, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs duminică, la Valea Mare, în judeţul Olt, între un autoturism şi un microbuz. Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil după impactul cu autoturismul. În microbuz se aflau trei pasageri şi şoferul, iar în autoturism era numai conducătorul auto. Au fost transportaţi la spital un pasager din microbuz şi şoferul autoturismului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere microbuzului şi a intrat în coliziune cu acesta.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 657, pe raza localităţii Valea Mare, la intersecţia cu DJ 653, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil. Două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În ajutorul victimelor au intervenit pompieri şi echipaje de la Ambulanţă, toate persoanele din autovehiculele implicate în accident fiind găsite conştiente. Patru dintre ele au fost asistate medical la faţa locului şi două – şoferul autoturismului şi un pasager din microbuz – au fost transportate la UPU Slatina. Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Schitu. După testarea cu aparatul alcooltest, a reieşit că niciunul dintre cei doi conducători auto nu consumase alcool. Poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO |

Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți 
Citeşte întreaga ştire:

VIDEO | Accident grav în Olt între un autoturism și un microbuz. Patru oameni au fost răniți


GRAV ACCIDENT RUTIER: Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Bilanțul victimelor (VIDEO)Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineață, între un microbuz și un autoturism, în comuna Valea Mare, jud.,olt scrie presa.
Din primele verificări ale polițiștilor, s-a stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 657, pe raza localității Valea Mare, la intersecția cu Drumul Județean 653, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. În urmă impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil.


Două persoane, una din autoturism și cealaltă din microbuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani și cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, care erau conștienți și prezentau traumatisme minore.Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat, de 48 de ani, din comună Schitu, județul olt.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost conduși la o unitate medicală unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge.


Valea Mare, OLT, Accident

Lasă un răspuns

Top