You are here
Home > Actualitate > 🇷🇴Noul clip de promovare a României, criticat: „Hai, turiștilor, veniți…vă așteaptă rechinii”…
loading...

🇷🇴Noul clip de promovare a României, criticat: „Hai, turiștilor, veniți…vă așteaptă rechinii”…

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României, cu mesajul „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”.„Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1″, spune Ilie Năstase, în videoclip.

Comentariile celor care au văzut videoclipul nu sunt însă unanim pozitive: „Hai, turiștilor, veniți…vă descurcați voi…vă așteaptă rechinii la Gara de Nord și Otopeni !!! Unde aterizează turistul dacă vrea să se ducă în Deltă? Unde aterizează dacă vrea să se ducă la Brașov? După ce aterizează la Otopeni… cu ce ajunge în centrul orașului !?”, sunt criticile unuia dintre cei care au urmărit promovarea.

Obiectivul realizării noului film a fost de a promova destinaţia turistică România prin accentuarea avantajelor sale competitive.

Clipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce şi-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinaţii noi.

„Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

România este promovată ca destinație turistică atractivă 365 de zile pe an, într-un nou spot publicat de Ministerul Turismului din țara vecină.

Video are o durată de trei minute; în imagini apar clădiri istorice, obiceiuri populare, dar și viața de noapte din cluburile orașelor din țara vecină și festivaluri de muzică.

În spot apare și Ilie Năstase, legendarul jucător român de tenis: „Te aștept în țara mea! Pentru mine, România rămâne numărul unu”, este mesajul sportivului în videoclip.

Lasă un răspuns

Top