You are here
Home > Actualitate > ­čç▓­čçęUn fost medic, care A VIOLAT 18 paciente pe care le trata, ┼×I-A AFLAT SENTIN┼óAÔÇŽ
loading...

­čç▓­čçęUn fost medic, care A VIOLAT 18 paciente pe care le trata, ┼×I-A AFLAT SENTIN┼óAÔÇŽ

Fostul medic al Internatului Psihoneurologic din ora┼čul B─âl┼úi, care a violat 18 paciente, pe care le trata, a fost condamnat la 15 ani de ├«nchisoare.Sentin┼úa a fost dictat─â de magistra┼úii Cur┼úii de Apel B─âl┼úi, dup─â ce procurorii au atacat decizia magistra┼úilor de la B─âl┼úi din 2016, care i-au dictat b─ârbatului, 13 ani de ├«nchisoare.

B─ârbatul a fost ├«nc─âtu┼čat, imdiat dup─â pronun┼úarea deciziei. Potrivit avocatei victimelor, Doina Ioana Str─âisteanu, sentin┼úa este definitiv─â ┼či executorie, dar poate fi atacat─â la Curtea Suprem─â de Justi┼úie.

Totodat─â, magistra┼úii l-au recunoscut vinovat pe b─ârbat ├«n cazul viol─ârii a 18 victime ┼či nu 15, a┼ča cum au stabilit, anterior, magistra┼úii primei instan┼úe.

De asemenea, Curtea de Apel B─âl┼úi a dispus ca 17 victime s─â fie desp─âgubite cu c├óte 50 de mii de lei, iar cea de-a 18 femeie, care a r─âmas ├«ns─ârcinat─â ┼či a fost nevoit─â s─â fac─â avort, va primi 70 de mii de lei.

Ororile prin care au trecut pacientele au ie┼čit la iveal─â acum ┼čase ani, c├ónd o femeie, pacient─â a internatului Psihoneurologic din B─âl╚Ťi ╚Öi-a anun╚Ťat rudele c─â a fost violat─â de c─âtre medicul care o trateaz─â.

Ulterior, ├«n timpul investiga╚Ťiilor au fost identificate alte femei, care au sus╚Ťinut c─â au fost violate ╚Öi b─âtute

Las─â un r─âspuns

Top