You are here
Home > Actualitate > Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”
loading...

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

La 8 ani, Aris Negoiță a avut un moment fabulos pe scena ”Românii au talent” și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, ajungând astfel direct în semifinală.

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. 

Aris a fost într-o tabără, cea mai tare din Europa – FAIR PLAY DANCE – unde a câștigat toate cursurile, gratuit, pentru următorul an. 

După momentul său special pe scenă, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din ”Românii au talent”, moment în care Aris a început să plângă.

Mai apoi, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre. ”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”. 

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș, iar Smiley a adăugat: ”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă. 

Într-un interviu acordat protv. ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. „Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el.

Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: „Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul „.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. „El se mai gândea și la Mihai Petre, că el e pe zona dansului”. Toată lumea a remarcat părul superb al lui Aris, iar de „vină” pentru coafura puștiului este Smiley. „Smiley este preferatul lui. Și-a lăsat părul lung ca el.

El, când era mititel, îi spunea lui Smiley „Maitli”. Și-a lăsat părul lung de la cinci-șase ani, dar el zicea: Vreau să mă tund ca „Maitli”. Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. „Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră.

La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească „

sursa: protv.ro.

Lasă un răspuns

Top