You are here
Home > Actualitate > Rău am ajuns dacă nici ospătari nu mai avem în ţară! CHINEZOAICE la PITEŞTI! Asiaticele, „importate” pentru postul de OSPĂTAR în RESTAURANTE
loading...

Rău am ajuns dacă nici ospătari nu mai avem în ţară! CHINEZOAICE la PITEŞTI! Asiaticele, „importate” pentru postul de OSPĂTAR în RESTAURANTE

Dincolo de faptul că prezenţa lor „exotică” e apreciată de clienţi, patronii îşi freacă mâinile fiindcă nici nu emit pretenţii financiare mari!

Nu mică ne-a fost mirarea zilele trecute când am văzut la o terasă din centrul Piteştiului o ospătăriţă cu trăsături asiatice alergând de colo-colo cu comenzile clienţilor.

„Este la terasă de vreo lună şi patronii sunt foarte mulţumiţi de ea!„, ne-a spus o clientă.

Rău am ajuns dacă nici ospătari nu mai avem în ţară! Meşterii, medicii, asistentele, inginerii – am înţeles, cu luat drumul străinătăţii pentru un trai mai bun mizând pe veniturile mai mari decât în ţară pe care le obţin pentru calificările pe care le au. Dar şi ospătarii?!!!

Ne amintim că, în urmă cu câţiva ani, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Florin Tecău ne invita pe şantierul pârtiei de schi de la Moliviş să vedem „minunea” în derulare. Şi aşa am aflat că pe respectivul şantier ajunseseră muncitori din Albania. Ulterior, am aflat cum firme importante din judeţul nostru au ajuns să „importe” vietnamezi şi alte naţii pentru a suplini lipsa forţei de muncă de pe plan intern.

Lasă un răspuns

Top