You are here
Home > Accidente > Trei morţi şi şase răniţi în Buzău, un microbuz a fost lovit în plin de un tren
loading...

Trei morţi şi şase răniţi în Buzău, un microbuz a fost lovit în plin de un tren

Trei morţi şi şase răniţi în Buzău, un microbuz a fost lovit în plin de un tren © ISU

Un microbuz a fost lovit de tren în satul Bîlhacu, comuna C.A.Rosetti, fiind înregistrate cel puţin şapte victime, trei dintre ele fiind decedate.

Accident în Buzău, unde un tren a lovit un microbuz, sunt trei morţi, pe DN2B. SU Buzău a declanşat plan roşu de intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt George Creţu, la trecerea de cale ferată de la Bîlhacu un microbuz a fost lovit de tren: „Sunt 7-9 victime, a fost declanşat planul roşu de intervenţie, la faţa locului au plecat şapte ambulanţe şi alte trei echipaje ISU.”

Primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz făcut praf de tren

Primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz făcut praf de tren © ISU

Au apărut primele imagini de la carnagiul din Buzău, unde au murit trei oameni. Un microbuz a fost făcut praf de tren, sunt în total 14 victime.

Autorităţile din Buzău au declanşat Planul roşu de intervenţie, luni seară, după ce un microbuz în care se aflau mai multe persoane a fost lovit de un tren. În microbuz s-ar fi afla, potrivit primelor informaţii, 14 persoane, a căror stare nu se cunoaşte deocamdată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, accidentul a avut loc în localitatea Bâlhacu, comuna C. A. Rosetti, unde un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren care circula pe ruta Bucureşti-Galaţi. Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 14 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru din cele opt victime încarcerate au fost scoase. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost mobilizate 7 ambulanţe SAJ şi SMURD, un punct medical avansat, o autospecială de stingere incendii şi una de descarcerare grea.

Lasă un răspuns

Top