You are here
Home > Actualitate > DRAMA prin care trece zilnic Mioara Roman. „Am ajuns la 79 de ani şi dacă nu era Oana eram în STRADĂ…”
loading...

DRAMA prin care trece zilnic Mioara Roman. „Am ajuns la 79 de ani şi dacă nu era Oana eram în STRADĂ…”

Mioara Roman împlinește, în data de 19 aprilie, vârsta de 79 de ani, însă nu are prea multe motive de bucurie. Fosta soție a celui care a fost cândva prim-ministrul României între 1989 și 1991 trăiește o dramă de când i s-a pus sechestru pe casele din Primăverii.

Problemele vedetei au început în anul 2011, când avea șanse să ajungă în stradă, în anul 2017 concretinzându-se acest lucru. În acel moment, Oana, fiica sa, a făcut public anunțul. „Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie!”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe contul său de socializare.

În acest moment, Mioara Roman trăiește într-un bloc modest, situat pe Șoseaua Chitila. Oana a fost cea care s-a îngrijit de problemele mamei sale și i-a găsit în ultimul moment un acoperiș decent deasupra capului. Despre situația prin care trece a vorbit chiar fosta soție a lui Petre Roman, într-un interviu pentru click.ro.

”Sunt trecută prin prea multe”
„Nu e în regulă ce s-a întâmplat. Eu am avut casa mea personală pe Calea Victoriei când a ajuns domnul Petre Roman la baricadă şi am moştenit de la mama una, în 2000. Şi nu mai am nimic. Din cauza unui tovarăş care s-a răzbunat pe noi. Mi-a pus sechestru pe tot. Casa moştenită am împărţit-o cu fratele meu şi cu sora mea. Începusem şi noi să facem după Revoluţie, la Sinaia, trei ziduri. Am sechestru pe tot”, a povestit Mioara Roman. De altfel, nici până la problemele ce țin de locuința sa nu i-a mers extrem de bine.

Fostă profesoară de limbă arabă a făcut copii târziu și s-a îngrijit la fiecare pas de ei. „Eu am fost ceea ce se numeşte o femie de carieră. Am făcut şi copii mai târzior. Pe Oana am facut-o la 36 de ani. Noi am prins anii ’60, nişte ani buni. Adică flower-power şi tot ce vrei. Umblam în blugi la facultate. Sunt trecută prin prea multe ca să mă mai gândesc că am sau nu am atâţia ani. Nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă şi întreagă, totuși, peste un an fac 80. N-am eu probleme cu vârsta, nu am avut niciodată. Vârsta câteodată e pretext şi câteodată este avantaj”, a declarat Mioara Roman.

Lasă un răspuns

Top