You are here
Home > Actualitate > E dovedit ştiinţific: gândurile îţi formează destinul. Aceasta teorie îţi va schimba viata
loading...

E dovedit ştiinţific: gândurile îţi formează destinul. Aceasta teorie îţi va schimba viata

O mare parte dintre oameni spun: este o autoamagire să te bucuri de eșec și să mulțumeșți pentru catastrofe. Este o prostie. Și au dreptate. Însă această dreptate le aduce fericire? Majoritatea oamenilor reacționează la neplăceri tipic: cu iritatie, agresivitate și negativism.

Omul începe să lupte cu situația, opunand rezistență. Este o iluzie să crezi că cu ajutorul iritatiei poți să îmbunătățeșți situația. Ce scop are negativul? Nu are niciun scop. Ba dimpotrivă, negativul generează și mai mult negativ și agresivitate. Oamenii de știință care studiază lumea cuantică spun: toată lumea este energie.

Toate particulele se află în același timp peste tot. Acest fenomen se numește incertitudine cuantică. Este un paradox. Cât nu este un observator – omul – lumea nu există. Acesta este un fapt științific. Toate particulele elementare își schimbă starea numai din cauza că sunt urmărite.

Ceea ce înseamnă că așteptările omului întotdeauna influențează rezultatul. Fiecare persoană are dreptate 100%. Tu mai întâi crezi în ceva, după care găseșți confirmare convingerilor tale. De exemplu, crezi că nu-ți ajung bani. Și e adevărat. Tot timpul nu-ți ajung.

Sau că în acest oraș nu este posibil de găsit un loc de muncă bun. Și ai dreptate din nou. Însă vizavi de ține trăiesc oameni, cărora le ajung bani pentru toate. Și ei au un loc de muncă bun. De ce? Au avut noroc? Nu. Legea fizicii cuantice: Tu întotdeauna!

Întotdeauna! Fără excepții, primeșți rezultatul pe care-l aștepți! Dacă nu eșți de acord cu punctul meu de vedere, ai dreptate 100%. Însă părerea ta îți aduce pacea, claritatea și bucuria pe care o vrei? Te ajută ea să depășești greutățile? Dacă răspunsul este da, eu cu plăcere voi învață de la ține.

Sincer. Propria experiență Când mi-am fracturat brațul, eram disperat. Medicii mi-au spus că voi fi invalid. Și am crezut. După aceea am citit despre oamenii care s-au recuperat după traume îngrozitoare. Și am crezut că totul e posibil. Rezultatul: mâna mea e absolut funcțională.

La 15 ani credeam că sărăcia este o sentința. Munceam mult, dar în zadar. Iar apoi am început să cred că eu ușor pot obține libertatea financiară și am reușit. Eu credeam că trebuie să lupt cu viață și lumea mea era periculoasă, insidioasă și crudă. Acum cred: eu sunt protejat întotdeauna.

Totul se face pentru fericirea mea. Lumea mea are grijă de mine. În fiecare clipă noi facem o alegere. În fiecare secundă noi ne creăm propria realitate. De fiecare dată când ți se întâmplă ceva ce nu ai vrea, tu ai de ales. Tu nimereșți la o intersecție cuantică și dacă te-ai înfuriat înseamnă că ai luat-o în direcția greșită.

Ai mers spre o lume plină de răutate. Dacă îți place acolo, atunci totul e bine. Dacă nu, spune-ți că totul e bine și revino în realitate. Realitatea este întotdeauna bună și neutră. Numai gândurile tale o colorează. Atunci când te bucuri sincer de experiență ta, toate problemele se vor rezolva de la sine.

Neobișnuit da? Să obții ceva fără să lupți. Dacă tu vrei să mai lupți, lupta. Însă mie îmi place mai mult pacea.

Lasă un răspuns

Top