You are here
Home > Accidente > O maşină a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii, în Bucureşti. „A dărâmat şi gard si tot!”
loading...

O maşină a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii, în Bucureşti. „A dărâmat şi gard si tot!”

O maşină a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii, în Bucureşti. „A dărâmat şi gard si tot!” © Facebook Scene înfiorătoare, în această dimineaţă, în sectorul 3 al Capitalei. O maşină scăpată de sub control a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii aflat pe Barajul Rovinari.

Un părinte care-şi ducea copilul la grădiniţă a fost martorul unui incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. O maşină scăpată de sub control a rupt gardurile unui parc de joacă pentru copii şi s-a înfipt direct într-un tobogan.

Bărbatul care-şi ducea copilul la grădiniţă mărturiseşte cu groază că scena s-a petrecut la câţiva metri în faţa lui. Omul a făcut o fotografie şi a postat imaginea pe Facebook. „Azi dimineata, pe Barajul Rovinari, la 08.10 o masina a sarit din parcare direct in parcul de joaca pt copii.

Noroc ca la ora aia era pustiu. Duceam copilul la gradi. S-a intamplat la cativa metri in fata noastra. Vecinii au sunat la 112. Daca se intampla mai spre seara, cand e parcul plin, vorbeam despre o tragedie „, este mesajul postat de Cristian Dobrescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Top