You are here
Home > Actualitate > O româncă a fost ucisă cu sânge rece, în Italia, chiar de fiul ei de 29 de ani
loading...

O româncă a fost ucisă cu sânge rece, în Italia, chiar de fiul ei de 29 de ani

Un tânăr român plecat în Italia şi-a ucis cu sânge rece propria mamă © Profimedia Images / Ilustraţie O româncă în vârstă de 48 de ani a fost ucisă cu sânge rece, în Italia, chiar de fiul ei de 29 ani. Femeia era căsătorită cu un italian şi locuia în apropiere de Roma, împreună cu soţul, dar şi cu fiul dintr-o căsătorie anterioară.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 17.30, în localitatea Carpineto Româno, acolo unde tânărul român locuia cu mama să, o femeie de 48 de ani. Potrivit presei din Italia, cei doi locuiau într-un apartament situat într-un imobil de pe Via Leone XII, iar ieri s-au certat, ţipetele fiind auzite de vecini.

După câteva ore, tânărul de 29 de ani a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat crimă oribilă. La faţa locului s-au deplasat autorităţile locale, trupul mamei românului fiind găsit, în apartament, într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii.

Carabinierii l-au reţinut pe românul de 29 de ani, care este fiul victimei dintr-o altă relaţie. În prezent, femeia era căsătorită cu un italian şi l-a luat şi pe fiul său în Italia. Anchetatorii au descoperit că tânărul şi-a lovit mama cu un obiect în cap, iar lovitură a fost atât de puternică încât femeia a murit pe loc.

Jurnaliştii de la ilgiornale. it au aflat că tânărul român suferă de o boală psihică, iar o criză ar putea fi cauza oribilei crime.

Lasă un răspuns

Top