You are here
Home > Accidente > Un român şi-a luat din Anglia BMW seria 6 Gran Coupe, de 32.000 €, nu l-a condus nici un km şi a rămas fără el
loading...

Un român şi-a luat din Anglia BMW seria 6 Gran Coupe, de 32.000 €, nu l-a condus nici un km şi a rămas fără el

Un român şi-a luat din Anglia BMW seria 6 Gran Coupe, de 32.000 €, nu l-a condus nici un km şi a rămas fără el © Poliţia de Frontieră

Un român şi-a luat din Anglia BMW seria 6 Grand Coupe, de 32.000 €, nu l-a condus nici un km şi a rămas fără el. Bărbatul a decis să aducă bolidul de lux în ţară pe platformă, după ce l-a achiziţionat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În dată de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV.

În urmă verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează că fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în luna martie a acestui an.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 32.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.


Lasă un răspuns

Top