You are here
Home > Actualitate > O tânără din Olt a ascuns un secret șocant! Nimănui nu i-a venit să creadă când adevărul a ieșit la iveală. ”Era chiar în casa ei”
loading...

O tânără din Olt a ascuns un secret șocant! Nimănui nu i-a venit să creadă când adevărul a ieșit la iveală. ”Era chiar în casa ei”

O adolescentă din Olt și-a ucis copilul nou născut și l-a ascuns în spatele unui dulap Citeşte întreaga ştire: O adolescentă din Olt și-a ucis copilul nou născut și l-a ascuns în spatele unui dulap Citeşte întreaga ştire: O adolescentă din Olt și-a ucis copilul nou născut și l-a ascuns în spatele unui dulap 

O adolescentă de 16 ani este cercetată de polițiști pentru că și-ar fi ucis copilul nou-născut. Nimeni nu știa că era însărcinată, așa că a născut în secret, acasă și a ascuns cadavrul bebelușului într-un dulap, unde a fost găsit de anchetatori.

O tânără din Olt, de doar 16 ani a ascuns un secret pe care nimeni nu și l-ar fi imaginat vreodată. Când adevărul a ieșit la iveală, apropiații acesteia au fost devastați. Adolescență de 16 ani este cercetată de polițiști pentru că și-ar fi ucis propriul bebeluș nou-născut.

Nimeni nu a știut că tânăra ar fi fost însărcinată. Față a născut în secret, în propria casă și a ascuns corpul bebelușului într-un dulap, unde a fost descoperit de autorități. Nimeni nu pare să fi ştiut că adolescență era însărcinată: nici rudele, nici profesorii de la Liceul din Balş, unde învaţă.

Față locuieşte doar cu tatăl său, după ce mama a plecat la muncă, în Anglia, în urmă cu câţiva ani. „Nici nu ne gândeam la aşa ceva, n-a ştiut nimeni, uite, nici părinţii, nici mamaie-să. Nici la școală nimeni nu și-a dat seama „a declarat pentru Digi24 mătușa ei, Nicoliţa Ciucă.

După ce a născut, adolescenței i s-a făcut rău şi a fost dusă de tatăl său la spital. Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt a precizat că polițiștii au fost anunțați de către medici „Personalul medical din cadrul unei unități spitalicești ne-a sesizat despre faptul că o tânără de 16 ani, din comună Călui, a născut la domiciliu, fără să fi fost asistată medical. În urmă verificărilor efectuate la locuinţa acesteia, a fost găsit cadavrul unui nou-născut „.

Bebeluşul era ascuns în spatele unui dulap iar expertiză medico-legală a stabilit că trăia la naștere. Aproape 19.000 de tinere cu vârste sub 18 ani au născut în 2017, arată datele Institutului Naţional de Statistică. România înregistrează cel mai mare număr de mame minore din UE.

Lasă un răspuns

Top