You are here
Home > Accidente > Cum arată casa în care locuia Radu Mazăre în Madagascar. Garie FOTO
loading...

Cum arată casa în care locuia Radu Mazăre în Madagascar. Garie FOTO

Cu toții ne întrebăm cum arată casa în care locuia Radu Mazăre în Madagascar! Ei bine, fostul primar al Constanței, care este așteptat astăzi în România, unde urmează să fie adus sub escortă de polițiști pentru a-și ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare, trăia ca în paradis.

În România a fost condamnat pentru retrocedarea ilegală a unor plaje. Așadar, expert în plaje, Radu Mazăre a cumpărat câteva și în Madagascar. Se pare că prețul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanța ar fi plătit câte un euro pentru fiecare metru pătrat de plajă cumpărat în Madagascar.

Așa și-a cumpărat Radu Mazăre nu mai puțin de 1,8 hectare de plajă pe care și-a construit un complex de bungalouri de lux. Este vorba de 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului. Terenul se află în regiunea Diana și este concesionat pe 99 de ani.

A ridicat o afacere profitabilă cu 200-300 de mii de euro

”Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre, conform okmagazine.ro.

Conform aceleiași surse, Mantasaly Resort are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel, iar preţurile variază între 65 şi 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei (dublă, matrimonială sau superioară) şi de vederea la mare (parţială cu full view). Cei care rezervă camerele superioare cu vedere la mare sunt primiţi cu şampanie la sosirea în resort.

Complexul turistic al lui Radu Mazăre beneficiază de un restaurant (Fasika Restaurant) care serveşte atât preparate locale, cât şi internaţionale, un lounge (BaoBar Lounge), un SPA (Oasis Spa), precum şi spaţiu şi echipamente pentru kitesurf (Lemur’s KiteSpot).

Lasă un răspuns

Top