You are here
Home > Actualitate > Elevii de la liceul Sincai din Cluj si-au donat economiile pentru un spital de Oncologie Pediatrica.
loading...

Elevii de la liceul Sincai din Cluj si-au donat economiile pentru un spital de Oncologie Pediatrica.

Cred ca in ultima vreme primim atatea lectii de omenie de la pusti incat ar trebui sa ne uitam bine la ce fac ei si sa ii luam de exemplu.

Stiu ca sunt multi oameni trecuti de 40 de ani care au impresia ca din spate vine o generatie care nu e in stare sa le plateasca pensia. Stiu ca sunt msi multe idei preconcepute despre tineri. Dar sunt convins ca toti care gandesc asa se insala. Fiecare generatie are paduchii ei si oameni de calitate.

Am placerea sa va scriu acum cateva randuri despre a doua categorie.

“Caritate. Un act lipsit de sine. Mai este loc pentru ea în lumea în care trăim? Mai întâi de toate, fiecare ar trebui să se concentreze pe ce poate face chiar acum, în propria țară, pentru ca lucrurile să funcționeze măcar puțin mai bine – Charity begins at home!

Aceasta este mentalitatea pe care noi am adoptat-o când doamna dirigintă ne-a propus să donăm către Bursa de Fericire pentru construirea primului spital de oncologie pediatrică din România. Nu e mult. Nu am salvat lumea. Dar poate, i-am dat șanse la viață unui copil. Și acesta e un bun punct de plecare”, a spus Laura Cordoș, elevă clasa XII, Colegiul Național Gheorghe Șincai, Cluj-Napoca, conform bursadefericire.ro.

Lasă un răspuns

Top