You are here
Home > Actualitate > Numai în locul lui Kamara să nu fii. Ce s-a întâmplat acum cu fiul lui, după ce micuțul fusese diagnosticat cu tetrapareză spastică. Cântărețul a făcut anunțul
loading...

Numai în locul lui Kamara să nu fii. Ce s-a întâmplat acum cu fiul lui, după ce micuțul fusese diagnosticat cu tetrapareză spastică. Cântărețul a făcut anunțul

Numai în pielea lui Leon, fiul de doar cinci ani al lui Kamara, să nu fii! O boală cruntă îl ține departe de bucuriile vieții de copilaș, de un scrânciob, de un tobogan… Dar este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică și are nevoie de șase operații, transplant de celule stem! A făcut una, copilașul rezistă cu stoicism. Ba chiar are puterea să zâmbească, atunci când tatăl lui îl ia de mânuță. CANCAN.RO are declarații în exclusivitate de la Kamara, la scurt timp după ce fiul său a ieșit din operație.

Nu plânge, dar se simte în vocea lui că suferă! Suferă enorm Kamara. Artistul al cărui copilaș, Leon, de doar cinci ani, se luptă cu dârzenie pentru a-și găsi ”echilibrul”. Diagnosticul, crunt: tripareză spastică! Micuțul se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte. Nu a mers niciodată, dar vrea s-o facă și, de aceea, și-a luat în piept suferința. Suferința pe care, așa, micuț cum e, știe că nu are cum s-o ocolească.

Leon este la primul transplant de celule stem, dar adevăratul chin vine după aceea: atunci când trebuie să suporte, luni bune, acele seringilor care-i vor înțepa trupul firav. Și va mai trece prin alte cinci transplanturi, iar, în final, ultimul test, încă o intervenție. E cale lungă! Important, Leon este un copil maturizat timpuriu. ”Un luptător”, spune tatăl său. Nici nu era nevoie s-o facă. Se vede!

CANCAN.RO a vorbit, sâmbătă, cu artistul a cărui inimă bate acum doar pentru Leon. ”Se simte foarte bine. Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni.

Pe 30 mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București.

Artistul a mai dezvăluit că lângă Leon s-a aflat și mama lui, Oana, care a revenit zilele acestea la București. Se va întoarce pe 22 la clinica din Turcia, unde micuțul se află sub tratament, pentru ca fostul ei soț să aterizeze în capitala României, fiind prins cu niște treburi urgente pentru câteva zile.

Artistul este mândru de fiul lui, Leon, care, la doar cei cinci ani pe care-i va împlini luna aceasta, dă dovadă de o dârzenie ieșită din comun. ”A fost încăpățânat după operație! Eu spun că e superpozitiv! Este un luptător!”, a continuat Kamara.

Aproximativ 85.000 de euro este suma totală de care are nevoie Kamara pentru tratamentul cu care l-ar putea face pe Leon un copil aproape fericit. Pentru fiecare intervenție dintre cele șase, una fiind făcută deja, artistul trebuie să plătească aproape 14.000 de euro, incluzând și costurile deplasării în Turcia. Dar mai e nevoie de ultimul examen medical, în Statele Unite, unde costul intervenției este de încă 100.000 de euro, sau în Germania, 50.000 de euro.

CANCAN.RO face un apel către toți cei cu inima mare pentru a-l ajuta pe micuțul Leon să ducă o viață normală! Acestea sunt conturile unde puteți dona pentru a însufleți viața unui copil nevinovat:

RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

Lasă un răspuns

Top