You are here
Home > Actualitate > Anchetatorii spanioli au reconstituit accidentul în care și-a pierdut viața fotbalistul José Antonio Reyes – VIDEO
loading...

Anchetatorii spanioli au reconstituit accidentul în care și-a pierdut viața fotbalistul José Antonio Reyes – VIDEO

Anchetatorii spanioli au reconstituit modul în care a avut loc accidentul fotbalistului José Antonio Reyes Calderón.

Fost jucător la Sevilla, Arsenal, Atletico Madrid, Benfica sau Real Madrid, Reyes a decedat pe 1 iunie în urma unui grav accident de circulație în care și-a mai pierdut viața un verișor de-al său, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani, a fost grav rănit.

Reyes, în vârstă de 35 de ani, conducea cu viteză excesivă, 220 km /h pe autostrada care leagă orașul Utrera de Sevilla.

Mașina, un Mercedes Brabus S 550, era proprietatea fotbalistului.

Conform postului de televiziune laSexta, impactul cu parapeții dintre sensurile autăstrăzii a avut loc din cauza neatenției șoferului.

În urma coliziunii, unul dintre cauciucuri a explodat, autoturismul fiind aruncat pe prima bandă și după 200 de metri a ajuns într-un șanț.

Juan Manual, supraviețuitorul accidentului, a ieșit din partea din spate a mașinii și a încercat să-i scoată pe ceilalți doi, dar mașina a explodat.

El are arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Guardia Civil încă anchetează cazul care se dovedește dificil din cauza faptului că autoturismul este distrus în totalitate.

Vezi aici VIDEO

Lasă un răspuns

Top