You are here
Home > Actualitate > Ce cauta Specialişti Constructori, aduşi la casa groazei a monstrului Gheorghe Dincă din Caracal
loading...

Ce cauta Specialişti Constructori, aduşi la casa groazei a monstrului Gheorghe Dincă din Caracal

Au revenit anchetatorii la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, unde au adus şi specialişti constructori pentru a sparge gropile cimentate din curtea casei, unde s-ar putea afla mai multe probe

Câți bani cere Gheorghe Dincă pe casa groazei din Caracal! A scos-o la vânzare pe o sumă uriașă

procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori.

Aceştia au anunţat că, în baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare.

Gheorghe Dinca voia sa isi vanda proprietatea care a devenit acum casa ororilor. Nu mai putin de 75.000 de euro ar fi vrut sa obtina pentru cei 3.000 de metri patrati.

Caracal Casa Grpazei

Vecinii stiu ca acesta a mai vandut terenuri, si tocmai presupusul ucigas le-ar fi dezvaluit anchetatorilor ca vrea sa scape de casa ororilor. A facut-o, insa, razandu-le in nas politistilor! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu impact emotional.

Ironic si cu o doza de tupeu greu de imaginat, Gheorghe Dinca le-ar fi marturisit celor care ii rascoleau casa pentru a gasi probe ca vrea sa o vanda, iar… faptul ca anchetatorii cercetau fiecare ungher era bine-venit pentru criminal.

Informatia despre vanzarea casei nu este, insa, o noutate pentru vecini! Acestia il stiu ca ii placea sa invarta bani pe piata imobiliara.

Si presa a intrat in posesia unor documente din care reise ca Dinca si-a scos la vanzare casa groazei tocmai cu o saptamana inainte ca Alexandra Macesanu sa fie rapita. 
Astfel, ar fi apelat la un cunoscut site de imobiliare, iar pentru cei 3.000 de metri patrati cerea 75.000 de euro.

Unii vecini spun ca n-au vazut si n-au auzit nimic suspect in toti acesti ani de cand locuiesc langa Gheorghe Dinca.

Specialistii il vad, insa, ca pe un individ greu de numit fiinta umana.

Acestia merg chiar mai departe si spun ca ucigasul s-a perfectionat cu fiecare atrocitate pe care ar fi comis-o.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Lasă un răspuns

Top