You are here
Home > Actualitate > „E un obsedat” Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincă a fost audiat, Mă suna când avea
loading...

„E un obsedat” Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincă a fost audiat, Mă suna când avea

Prietenul lui Gheorghe Dincă, după ce a fost audiat: ‘M-a sunat de 3 ori, miercuri seara! Mă suna când aveam treabă cu mine’

Unul dintre prietenii lui Gheorghe Dincă a fost audiat, joi, de procurori, în cazul care a șocat România. Bărbatul a povestit presei că Dincă nu a telefonat niciodată de pe aparatul său și că a refuzat invitația din seara răpirii Alexandrei Măceșanu pentru că nu avea chef să bea cu criminalul.

”Nu a sunat de pe telefonul meu. Mă suna când avea treabă cu mine. Miercuri seara m-a sunat de 3 ori, dar nu i-am răspuns pentru că am crezut că mă cheamă la un șpriț și nu aveam chef.”, a spus prietenul lui Gheorghe Dincă, după declarațiile date anchetatorilor.

Noi imagini cu Gheorghe Dincă. Criminalul şi părinţii Alexandrei, la Poliţia Caracal

Gheorghe Dincă a fost adus, ieri dimineaţă, la Poliţia Caracal, pentru audieri. Ulterior, criminalul apoi va fi dus la DIICOT Craiova, acolo unde va asista la expertizarea informatică a telefoanelor sale, a laptopului și a aparatului său foto.

Gheorghe Dincă este audiat, la această oră, la Poliţia Caracal.

După aceste audieri, bărbatul de 66 de ani, care a afirmat că el le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, va fi dus la DIICOT Craiova, acolo unde va asista la expertizarea informatică a telefoanelor sale, a laptopului și a aparatului său foto.

În această dimineaţă, la Poliţia Caracal au ajuns şi părinţii Alexandrei Măceaşnu.
Aceştia au declarat că nu se constituie parte civilă în dosarul crimelor, pentru că viaţa fiicei lor nu are preţ.
Descoperire șocantă pe stickurile lui Dincă! Ce ascundea criminalul din Caracal. „E un obsedat”
Anchetatorii au descoperit ce ascundea pe stickuri de memorie Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a spus că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Pe stickurile lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au arătat, chiar de la primele cercetări, mai multe materiale pornografice.
Procedura judiciară este următoarea: memoria se copiază de față cu avocatul și cu suspectul, originalul se resigilează, copia este studiată și, apoi, originalul este studiat și el de față cu suspectul și cu avocatul său.

„E un obsedat sexual!”, au spus surse judiciare despre bărbatul în vârstă de 66 de ani care a declarat că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

„Vorbim despre un prădător sexual, așa îl înțelegem pe Dincă” , a spus unul dintre anchetatori, potrivit libertatea.ro.
Există deja mărturii la dosar că Gheorghe Dincă a fost surprins, cu ani în urmă, pipăind fetița unei rude îndepărtate.

Soția lui Dincă a relatat investigatorilor bătăile pe care i le aplica bărbatul.

El s-a comportat ca un misogin inclusiv cu membrele de sex feminin din echipa de investigații.

Recunoașterile lui despre felul în care le-a violat și le-a ucis pe fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”, după expresia unuia dintre investigatori.

Tot ieri Casa familiei Luizei Melencu, răscolită de criminaliști pentru prima oară

Criminaliștii au răscolit în cursul zilei de miercuri casa familiei Luizei Melencu, adolescenta răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie, care anterior a recunoscut că a ucis-o.

Familia fetei a mărturisit că este pentru prima dată în cele patru luni de la dispariția Luizei în care anchetatorii caută probe la domiciliul fetei.

Lasă un răspuns

Top