You are here
Home > Accidente > Minore obligate sa se prostitueze in Caracal: 7 traficanti retinuti dupa descinderi DIICOT in Olt
loading...

Minore obligate sa se prostitueze in Caracal: 7 traficanti retinuti dupa descinderi DIICOT in Olt

Membrii unei grupari infractionale organizate de trafic de persoane si proxenetism din municipiul Caracal, au fost retinuti miercuri de procurorii DIICOT Olt si vor fi prezentati joi magistratilor Tribunalului Olt cu propuneri de arestare preventiva.

Sapte dintre membrii retelei infractionale – o femeie si sase barbati – sunt inculpati intr-un dosar de trafic de minori, aflat pe rolul Tribunalului Olt si au mai fost in arest in perioada 2012-2013 din cauza implicarii in infractiuni de trafic de persoane, deoarece racolau minore, le santajau si le obligau astfel sa intretina raporturi sexuale cu barbati, pentru diferite sume de bani.

Procurorii DIICOT Olt au destructurat miercuri gruparea infractionala din municipiul Caracal, specializata in traficul de persoane si exploatarea sexuala a victimelor. La Caracal au fost efectuate miercuri opt perchezitii la domiciliile celor sapte membri ai gruparii, precum si la adresa unde care erau tinute sechestrate victimele, unde au fost gasite captive trei tinere.

Alte trei victime au fost gasite la perchezitiile efectuate in doua dintre locatiile folosite pentru prostitutie.

Miercuri au fost aduse la audieri la DIICOT Olt 46 de persoane, printre care s-au aflat atat persoanele suspectate de trafic de persoane cat si victime, precum si 27 de barbati suspectati ca au beneficiat de serviciile tinerelor obligate sa se prostitueze.

Noua dintre cele 13 victime ale gruparii infractionale din Caracal sunt minore, cu varste intre 14 si 18 ani. Tinerele in cauza provin din familii dezorganizate. Ele erau plasate ca prostituate intr-un apartament inchiriat din Caracal, special amenajat si prevazut cu obloane din lemn masiv, fixate permanent pe pozitia inchis, prin incastrarea cu mijloace de prindere tip autofiletante, se arata in documentul DIICOT.

Din traficarea celor 13 victime, in schimbul prestatiilor sexuale, membrii gruparii au primit sume de bani sau alte foloase patrimoniale, gruparea obtinand peste 30.000 de euro in acest fel, sustin anchetatorii.

Suspectii sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, lipsire de libertate in mod ilegal, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Minore obligate sa se prostitueze, eliberate de DIICOT – descinderi in Caracal

Procurorii DIICOT au destructurat, miercuri dimineata, o grupare din Caracal ce se ocupa cu traficul de persoane si au eliberat 11 minore obligate sa se prostitueze.

Anchetatorii au facut perchezitii la mai multe adrese din Caracal, unde au gasit 11 fete, care au fost sechestrate intr-un apartament timp de un an, transmite Digi 24.

One thought on “Minore obligate sa se prostitueze in Caracal: 7 traficanti retinuti dupa descinderi DIICOT in Olt

  1. Mă întreb dacă acei imbecili, jegoși si lepre care au sechestrat aceste fete și au fost reținuți în urma cu câțiva ani, oare nu i-a urmărit nimeni să vadă dacă nu cumva s-au angajat la vreo fabrică la norma sa se reabiliteze ordinari împuțiți!

    Castrare in centrul orașului în văzul tuturor ca pe vremea lui Tepes și ceilalți, clienții jegoși la fel!

    Asta oare nu se știa demult și acum datorita unor fete nevinovate s-a ajuns sa se ia măsuri?

    Ce sa mai zic?

    O sa ajungem ca în Texas sa ne apărăm singuri cum știm și cum putem!

Lasă un răspuns

Top