You are here
Home > Actualitate > Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea care ZGUDUIE cazul de la Caracal:”Dragi romani, lucrurile sunt clare…”
loading...

Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea care ZGUDUIE cazul de la Caracal:”Dragi romani, lucrurile sunt clare…”

Alexandru Cumpănașu face publică înregistrarea unui martor despre clanul lui Gheorghe Dincă. Este vorba despre o înregistrare telefonică făcută de mama Alexandrei Măceșanu, care a fost sunată de o femeie. Aceasta i-a spus că Dincă face parte, de fapt, dintr-o rețea de trafic de carne vie și a explicat că are probe și martori.

”INREGISTRARE BOMBA A UNUI MARTOR DESPRE CLANUL LUI DINCA: BEBE STRUNGARU SI TOMEL!!. Dragi romani, lucrurile sunt clare: PROPAGANDA tuturor partidelor si mafiilor a pornit asupra mea si a dumneavoastra care ma sustineti. Lucrurile sunt simple: SUNTEM impotriva tuturor clanurilor si mafiilor!. Lupta pt adevar in cazul lui Alex continua. Imi fac propria investigatie si sunt foarte aproape de adevar. Ascultati aceasta inregistrare si uluiti-va. Este doar inceputul sfarsitului pt clanul din Caracal si DIICOT!. Sunt inca 8 jurnalisti de investigatii care au gasit dovezi si le vor prezenta si ei zilele urmatoare!. Pt toti prietenii care strang semnaturi va rog mult sa trimiteti tabelele completate sau solicitare de tabele la adresa: alexandrucumpanasu.presedinte@gmail.com. Voi reveni astazi cu un mesaj video pt a ne putea organiza si mai bine si sa dau si raspunsuri pt toata propaganda din partea tuturor partidelor!!!   (Inregistrarea,mai jos…)

Inregistrare BOMBA cu un martor despre relatia dintre DINCA-BEBE STRUNGARU-TOMEL despre cum luau fete si le foloseau pt ei sau pt altii. RETEAUA EXISTA!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Martora susține că Bebe Strungaru, unul dintre indivizii implicați într-un dosar de proxenetism, conform declarației de la DIICOT din 2014, lua fete de la Dincă si de la încă cineva care acum e in puscarie.

”Le plăceau fetele tinere. El lua fete până în 18 ani de la unul Mirel si le ducea la el acasa. El nu a avut timp să îi facă nimic fetei, nu a luat-o să o omoare. Joi după amiază, de la el ieșea un fum negreu, ca la crematoriu. Nu avea cum să o omoare. El e cel mai mare nenorocit. În 2014, când a fost dosarul, eu eram în casa uneia dintre fete, în vizită, și am aflat tot. ”, susține martora.

Lasă un răspuns

Top