You are here
Home > Actualitate > VIDEO, Protest inedit la Royal Victoria, ExCeL London, Unde are loc una dintre cele mai mari târguri de armament din lume are loc la fiecare doi ani
loading...

VIDEO, Protest inedit la Royal Victoria, ExCeL London, Unde are loc una dintre cele mai mari târguri de armament din lume are loc la fiecare doi ani

ASISTENȚĂ LA CONFERENȚE STRATEGICE in Londra UK, Gama noastră de conferințe strategice acoperă subiectele cheie cu care se confruntă militarii în domeniile lor și, prin urmare, atrag un nivel ridicat de prezență a ofițerilor superiori. Fiecare conferință se deschide cu o adresă de bun venit care prezintă principalele provocări din industrie și include două pauze de rețea, plus un prânz oferit în cadrul unei zone private, în cadrul căreia toți delegații se pot întâlni pentru a discuta ideile, rezultatele și soluțiile conferinței.

Profitați de această oportunitate pentru a vă întâlni față în față într-un mediu relaxat și angajat, prin modernizarea biletului. Contactează organizatorii astăzi. Vă rugăm să rețineți că există locuri limitate disponibile și vor fi alocate pe bază de „primul venit, primul servit”.

ATENȚIE MILITARĂ titreaza evenimentul de la Excel London in Marea Britanie Antinuclear Protest la ExCeL Londra

Alăturați-vă CND și altor militari anti-nucleari pentru o zi de protest împotriva industriei armamentului nuclear!

Una dintre cele mai mari târguri de armament din lume are loc la Londra la fiecare doi ani, iar CND va evidenția prezența producătorilor de arme nucleare la evenimentul din acest an cu o zi de acțiune. Acesta va fi o parte a unui program de două săptămâni de proteste convocat de Stop the Arms Fair.

Alăturați-ne la cele două intrări DSEI prin care vor trece echipamentele de instalare. Vom fi la porțile din apropierea stațiilor DLR Royal Victoria și Prince Regent între orele 10:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00. Vor fi discursuri, divertisment și activități și sunteți bineveniți să vă alăturați pentru noi toată sau o parte din zi.

Parcare – parcarea plătită la Biserica Înălțării este potrivită pentru microbuze: 7 lire sterline pe zi, plătită prin intermediul aplicației mobile. Aceasta este la aproximativ o distanță de Royal Victoria: oamenii care parchează acolo se pot plimba până la stația Prince Regent (5-10 minute) și pot merge cu DLR-ul pentru 2 opriri înapoi la Royal Victoria.

Lasă un răspuns

Top