You are here
Home > Actualitate > Video: Criminalul Gheorghe Dincă, apărat cu masaţii de furia oamenilor. Ce i-au strigat oamenii revoltați
loading...

Video: Criminalul Gheorghe Dincă, apărat cu masaţii de furia oamenilor. Ce i-au strigat oamenii revoltați

Video Reconstituirea din Caracal Olt: O poliţistă joacă rolul Alexandrei Macesanu, iar Gheorghe Dincă o leagă cu o curea/ Criminalul Gheorghe Dincă, surprins când cară, în curte, pe braţe o păpuşă adusa de Anchetatori la fata locului – VIDEO 18+

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Judetul Olt, Localitatea Caracal, azi a fost apărat cu mascaţii de furia oamenilor. Ajuns la Casa Groazei locuinţa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor, oamenii furiosi au încercat să ajungă la maşina în care era Gheorghe Dincă.

Reconstituirea din Caracal: O poliţistă joacă rolul Alexandrei, iar Gheorghe Dincă o leagă cu o curea Noi imagini cu Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal, adus în casa ororilor pentru reconstituire (Video)

O poliţistă joacă rolul Alexandrei, la reconstituirea de luni a crimelor din Caracal, iar Gheorghe Dincă o leagă pe femeie cu cureaua, au precizat, pentru presa, surse judiciare. Dincă este surprins şi când cară pe braţe o păpuşă.

Surse judiciare au precizat, pentru presa , că la reconstituirea crimelor din Caracal, o poliţistă joacă rolul Alexandrei, iar Gheorghe Dincă o leagă cu cureaua. Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori la casa groazei din Caracal, pentru reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis. Bărbatul urmează să le arate procurorilor, pas cu pas, cum le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Zi cheie în ancheta de la Caracal.

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a adus, luni dimineaţă, de anchetatori, la locuinţa sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marţi va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocaţi.


Gheorghe Dincă a fost dus luni la o nouă reconstituire atât la locuinţa sa din Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns la casa groazei, acolo unde, după cum a declarat în fața anchetatorilor, le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu iar mai apoi le-a ars cadavrele. Astăzi, Dincă va trebui să prezinte în detaliu ce s-a întâmplat în cazul Alexandrei şi Luizei.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Gheorghe Dincă a ajuns la casa groazei, acolo unde, după cum a declarat în fața anchetatorilor, le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu iar mai apoi le-a ars cadavrele.

Astăzi, Dincă va trebui să prezinte în detaliu ce s-a întâmplat în cazul Alexandrei şi Luizei. Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei.

La casa lui Ghoerghe Dincă au ajuns şi vecinii Alexandrei Măceşanu, care au început să îl huiduie şi să strige „nenorocitul”.

Între oameni şi Gheorghe Dincă s-au aşezat mascaţii. Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Dincă.

„De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!”, au strigat femeile.

Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: „Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu”.

Aceasta a afirmat că vrea să îl vadă pe Dincă şi să pună mâna pe el: „Nu l-am văzut. Vreau să îl văd să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva? Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil aşa de pur, cu mintea lui bolnavă”, a spus femeia cu lacrimi în ochi.

Bunicul Luizei Melencu, împiedicat de jandarmi să ajungă în apropierea casei lui Dincă

Bunicul Luizei Melencu a încercat, luni, să forţeze cordonul de jandarmi şi să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfăşoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”.

Bunicul Luizei Melencu s-a aflat, luni, împreună cu mama fetei, la Caracal, în timpul reconstituirii faptelor de la casa lui Gheorghe Dincă.

Acesta a vrut să ajungă în apropierea locuinţei, dar a fost împiedicat de jandarmi să treacă.

„Asasini sunteţi! Criminali plătiţi de stat să nu vă faceţi datoria”, le-a strigat acesta forţelor de ordine.

Reconstituirea zilelor în care le-a omorât pe fete

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineaţă, la locuinţa sa, pentru reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marţi, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în arestul Poliţiei Olt.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni are loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marţi va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocaţi.

Avocatul consideră că reconstituirea nu se poate face într-o perioadă atât de scurtă de timp, dat fiind faptul că Dincă se contrazice în declaraţii.

La rândul său, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a spus că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Bunicul Luizei, la un pas SĂ ÎL LINȘEZE PE GHEORGHE DINCĂ. A fost ridicat de polițiști. ”Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria”

Luiza Melencu & Bunicul

Bunicul Luizei Melencu a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfășoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiți de stat să nu-și facă datoria”.

Bunicul Luizei Melencu s-a aflat, luni, împreună cu mama fetei, la Caracal, în timpul reconstituirii faptelor de la casa lui Gheorghe Dincă.

Acesta a vrut să ajungă în apropierea locuinței, dar a fost împiedicat de jandarmi să treacă.

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineață, la locuința sa, pentru reconstituirea faptelor.

Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă, reconstituire cu un manechin inflamabil Astăzi, la reconstituire, Gheorghe Dincă a fost filmat în timp ce căra pe braţe un manechin de statura Alexandrei Măceşanu. Pe imagini se poate observa cum Dincă iese din casă cu manechinul şi se îndreaptă către butoiul din curte.

La indicaţiile anchetatorilor, Dincă a făcut focul la fel ca în ziua de 25 iulie, atunci când a omorât-o pe Alexandra. Totuşi, manechinul pe care Dincă l-a folosit la reconstituire era din poliester, un material inflamabil şi care arde într-un timp foarte scurt.

Gheorghe Dincă, reconstituire cu un manechin inflamabil Astăzi, la reconstituire, Gheorghe Dincă a fost filmat în timp ce căra pe braţe un manechin de statura Alexandrei Măceşanu. Pe imagini se poate observa cum Dincă iese din casă cu manechinul şi se îndreaptă către butoiul din curte.

La indicaţiile anchetatorilor, Dincă a făcut focul la fel ca în ziua de 25 iulie, atunci când a omorât-o pe Alexandra. Totuşi, manechinul pe care Dincă l-a folosit la reconstituire era din poliester, un material inflamabil şi care arde într-un timp foarte scurt.

La fel cum a apărut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe diferite străzi din Caracal, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a plecat de acasă de dimineaţă, cum a mers la Craiova, cum a aruncat o parte din bijuteriile Alexandrei, dar şi cum a ucis-o pe fata de 15 ani.

După ce s-a întors în Caracal, la casa sa, Dincă ar fi surprins-o pe Alexandra Măceşanu în timp ce vorbea la telefon şi a ucis-o. Ulterior, i-ar fi băgat trupul într-un butoi din curtea casei şi a făcut un foc, pe care l-a menţinut timp de opt ore.

Alexandru Cumpănaşu, revoltat de reconstituirea morţii Alexandrei: ‘Este o bătaie de joc!’ Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a declarat, astăzi, că reconstituirea morţii nepoatei sale este o bătaie de joc. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a declarat, astăzi, că reconstituirea morţii nepoatei sale este o bătaie de joc.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a declarat, astăzi, că reconstituirea morţii nepoatei sale este o bătaie de joc.


Lasă un răspuns

Top