You are here
Home > Actualitate > Gheorghe Dincă a vorbit de 31 de ori la telefon cu un nume greu din Poliția din Olt, înainte de a o răpi de Alexandra Măceșanu! Bărbatul a fost audiat ore în șir
loading...

Gheorghe Dincă a vorbit de 31 de ori la telefon cu un nume greu din Poliția din Olt, înainte de a o răpi de Alexandra Măceșanu! Bărbatul a fost audiat ore în șir

31 de conversații telefonice între Gheorghe Dincă și un nume important al Poliției din Olt, cu puțin timp înainte de răpirea Alexandrei Măceșanu. Ce explicații a dat bărbatul în fața procurorilor?

Audieri pe bandă rulantă în cazul Caracal. Procurorii cercetează fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă din perioada răpirii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Cu puțin timp înainte de răpirea Alexandrei Măceșanu, 31 de apeluri au fost efectuate între Gheorghe Dincă și Florin Horea, șeful Serviciului Permise Olt. Tocmai din acest motiv, Florin Horea a fost audiat joi, 26 septembrie, ore în șir, de polițiștii delegați la Caracal, în calitate de martor, momentan. 

Potrivit unor surse din anchetă, citate de reporterul Antena 3, șeful Serviciului Permise Olt ar fi declarat, în fața anchetatorilor, că motivul tuturor apelurilor ar fi fost vânzarea unor terenuri. 

Vă reamintim că, în ultimele zile, au mai fost aduși la audieri Ovidiu Popescu, procurorul care i-a ținut pe polițiști la poarta lui Gheorghe Dincă o noapte întreagă, dar și cei doi polițiști de la postul de Poliție din Dobrosloveni, primii care au intrat în contact cu acest caz, atunci când tatăl Alexandrei Măceșanu a mers să declare dispariție fiicei sale.

Sursa: Antena3.ro.

One thought on “Gheorghe Dincă a vorbit de 31 de ori la telefon cu un nume greu din Poliția din Olt, înainte de a o răpi de Alexandra Măceșanu! Bărbatul a fost audiat ore în șir

Lasă un răspuns

Top