You are here
Home > Actualitate > Bunicul Luizei Melencu a făcut primele declarații după externarea din spital… „Am vrut sa imi dau foc” (VIDEO18+)
loading...

Bunicul Luizei Melencu a făcut primele declarații după externarea din spital… „Am vrut sa imi dau foc” (VIDEO18+)

Bătrânul a vorbit tot despre cazul nepoatei sale, dispărute cu mai multe luni în urmă și aduce grave acuzații autorităților.

„După ce Gheorghe Dincă a fost arestat, oasele au fost plantate în pădure”, este afirmația-șoc făcută de bunicul Luizei.

Acesta  continuat pe același ton virulent: „ A fost premeditată toată treaba. Noi luptăm și am luptat tot timpul să ni se spună adevărul și nouă și opiniei publice. Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Dacă vom fi mai mulți și vom participa la aceste probe recoltate, să-și pună fiecare semnătura.

Indiferent ce s-ar întâmpla, voi fi alături de fiica mea și vrem să aflăm adevărul, să nu mai fim mințiți!”.

Luiza Melencu, o adolescentă în vârstă de 18 ani, a fost răpită din Caracal în luna aprilie, însă familia ei este convinsă că trăiește.

„Sistemul are toate pârghiile și toate mijloacele de a ne obliga și a ne șantaja, dar nici noi nu ne vom lăsa. Cei care fac parte din aceste grupuri de traficanți șantajează clasa politică! Aici trebuie umblat. Ei au știut din primul moment despre ce e vorba, și în cazul Luizei și în cazul Alexandrei. Noi suntem ferm convinși că Luiza nu a fost omorâtă, Luiza trăiește. S-ar putea să fie chiar în țară. Noi atât cerem, să ne dea fata înapoi”, se revoltă bunicul.

Lasă un răspuns

Top