You are here
Home > Accidente > 15 COPII ORFANI DUPĂ ACCIDENTUL DIN IALOMIŢA. NOUĂ DINTRE VICTIME PROVENEAU DIN ACEEAŞI LOCALITATE
loading...

15 COPII ORFANI DUPĂ ACCIDENTUL DIN IALOMIŢA. NOUĂ DINTRE VICTIME PROVENEAU DIN ACEEAŞI LOCALITATE

Cele opt femei, dar si soferul microbuzului, care si-au pierdut viata în cumplitul accident din Ialomita, erau din comuna Munteni-Buzău. Femeile lucrau la mai mai multe magazine Mega Image din Bucureşti şi făceau zilnic naveta pentru a câstiga mai bine. Cele opt mame ucise în accidentul din Ialomiţa au fost aduse acasă în sicriu, sunt clipe sfâşietoare în localitatea Munteni-Buzău. Rudele împietrite de durere au așteptat sicriele în faţa prţilor, cele opt mame au lăsat în urmă 15 copii.

În localitatea Munteni Buzău din Ialomita este o durere fără margini. Vestea tragediei a picat ca un trasnet pe ulitele satului. Nouă locanici, soferul microbuzului şi alte opt femei, și-au pierdut viața în cel mai cumplit accident produs in acest an pe soselele din România.

„Aurelia are 3 copii, cel mai mare e clasa a IV-a. Fata e clasa a II-a, iar cea mică nu e la grădiniţă. Şi Irina tot trei copii avea”, a declarat un localnic. Angelica, o altă victimă a accidentului din Ialomita, a lăsat în urmă doi copii.

Localnicii spun că femeile care au pierit făceau naveta în Capitală ca să le ofere o viață mai bună copiilor. La Bucuresti castigau mai bine decat la orice magazin din judet.

Pe lângă cele nouă persoane care şi-au pierdut viaţa nevinovate, în spitalele din Bucureşti şi Slobozia mai sunt internate şapte persoane rănite.

Cu lacrimi în ochi, soțul uneia dintre femeile rănite spune că o așteaptă acasă.
„E intubată, la ATI. A fost lovita la rinichi, şold, bazin. Nu e constienta e la terapie”, spune bărbatul.

O fata de 19 ani rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Capitală, este în continuare în stare gravă, informează duminică Ministerul Sănătăţii.

Celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la ”Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente, precizează MS.

Primăria din Munteni Buzău a decretat trei zile de doliu în memoria victimelor. În semn de omagiu, cele trei magazine în care lucrau femeile au fost închise. La intrarea în comuna Munteni Buzău dar și la biserica din localitate a fost arborată o pânză neagră.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în localitatea Sfântu Gheorghe, judeţul Ialomiţa. Şoferul unui TIR a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz de transport călători.

AURELIA AVEA 31 DE ANI ŞI E UNA DINTRE CELE 8 FEMEI CARE AU PIERIT ÎN ACCIDENTUL DIN IALOMIŢA. SOŢUL TINEREI, CU LACRIMI ÎN OCHI, A POVESTIT CUM S-AU DESPĂRŢIT ÎN DIMINEAŢA NENOROCIRII, CÂND AURELIA A PLECAT LA SERVICIU. TREI COPILAŞI ÎNCĂ O MAI AŞTEAPTĂ SĂ SE ÎNTOARCĂ ACASĂ.

Aurelia avea 31 de ani şi e una dintre cele 8 femei care au pierit în accidentul din Ialomiţa. Soţul tinerei, cu lacrimi în ochi, a povestit cum s-au despărţit în dimineaţa nenorocirii, când Aurelia a plecat la serviciu

Soţul Aureliei va creşte singur trei micuţi, după accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa: „A pupat copiii când a plecat”, îşi aminteşte în lacrimi, bărbatul. 8 mame din Munteni-Buzău au murit în carnagiu de sâmbătă de dimineaţă.

Cel mai grav accident din 2019 în România a avut loc sâmbătă de dimineaţă la Sfântu Gheorghe, în Ialomiţa. Zece oameni au murit, un TIR a intrat într-un microbuz care ducea la muncă angajate la Mega Image. Opt dintre ele, toate din aceeaşi comună, Munteni-Buzău, Ialomiţa, au murit pe loc. Alte 7 sunt în spital, rănite.

Printre cele opt se numără şi Aurelia Chiriţă, 31 de ani, mamă a trei copii. Soţule ei a mers duminică la IML, împreună cu membri ai familiilor celorlalte femei moarte, pentru a o aduce acasă pe Aurelia, să o înmormânteze.

Bărbatul a povestit cu lacrimi în ochi ultimele momente petrecute acasă de soţia lui. „Ieri dimineaţă, când a plecat, a pupat copiii. Parcă Dumnezeu i-a zis… Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă, ce, cum să nu am grijă? Stai liniştit! Pentru mine rămâne veşnică. Deci în suflet o am până închid ochii.”, spune bărbatul.

14 copii au rămas orfani de mamă după carnagiul de sâmbătă, iar o fetiţă fără tată, e fiica şoferului microbuzului care le ducea pe femei la serviciu

ALEXANDRA BADEA, CEA MAI TÂNĂRĂ MĂMICĂ MOARTĂ ÎN TRAGEDIA DIN IALOMIŢA! ŞI-A PRESIMȚIT MOARTEA? GESTUL FĂCUT ÎNAINTE DE ACCIDENT

Alexandra Maria Badea avea 22 și, în urmă cu ceva timp, a dat naștere unui copil care va crește acum fără să mai aibă cui să-i spună: “mamă”. Cu lacrimi în ochi și sufletul nimicit de suferință, tatăl tinerei a făcut mărturisiri emoționante și a dezvăluit gestul pe care aceasta l-a făcut înainte să își piardă viața în accidentul din Ialomița. Unii dintre apropiații săi cred că Alexandra Badea și-ar fi presimțit moartea și de aceea a luat o decizie importantă, dar, pe care, din nefericire, nu a reușit să o ducă la bun sfârșit.

Alexandra Badea mai avea câteva zile până să la obținerea permisiului de conducere și, astfel, ar fi scăpat de navetă. Potrivit declarațiilor tatălui său, ea era foarte fericită pentru că luase de curând sala și fusese programată să dea traseul. Parcă presimțind că ceva teribil ar urma să se întâmple… în inima tinerei mămici încolțise dorința de a-și cumpăra o mașină ca să nu mai fie nevoită să călătorească zilnic cu microbuzul la București. Ea făcea naveta de un an.

Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.

Cele opt mame care și-au pierdut viața în accidentul teribil din județul Ialomița s-au întors ieri acasă în sicrie… Rudele vor primi bani de la autorități pentru înmormântări, iar despăgubiri ar putea primi de la angajatorii victimelor, tragedia fiind considerată accident de muncă.

Primarul din Munteni-Buzău a declarat mai multe zile de doliu. Cele opt femei vor fi înmormântate marți, 8 octombrie, atunci când se va organiza o slujbă comună la biserica din localitate. În spital sunt internați în continuare șapte oameni: patru se află la Bagdasar Arseni, doi, la Floreasca și unul la spitalul din Slobozia.

Lasă un răspuns

Top