You are here
Home > Actualitate > “ALEXANDRA TRĂIEȘTE!” FILMULEȚUL CARE DEZAMORSEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL CARACAL
loading...

“ALEXANDRA TRĂIEȘTE!” FILMULEȚUL CARE DEZAMORSEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL CARACAL

Chiar dacă specialiștii INML au descoperit, în urma expertizării fragmentelor osoase descoperite în cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, ADN-ul Alexandrei Măceșanu, mama acesteia speră, în continuare, că fiica ei este în viață. Teodora Măceșanu a fost intervievată, live, pe Facebook, de Alexandru Cumpănașu, iar femeia a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că speră să-și vadă fata intrând, din nou, pe poarta casei.

Sunt zile și luni cumplite pentru familile celor două adolescente pe care Gheorghe Dincă le-ar fi ucis – așa cum a declarat acesta în fața anchetatorilor , iar ancheta se află în plină desfășurare. Teodora Măceșanu spune că așteaptă să primească ”o palmă” de la cineva, pentru a se trezi din acest coșmar.

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el”, a izbucnit mama Alexandrei.

”Asta îmi spune inima”

Mama Alexandrei Măceșanu dorește să își regăsească fiica, sperând că aceasta nu este moartă, în pofida informațiilor transmise de specialiștii INML și a celor declarate de ”Monstrul din Caracal”. Teodora Măceșanu insistă asupra ipotezei că Alexandra a fost răpită și ”dusă mai departe”, iar Gheorghe Dincă nu este altceva decât un simplu ”pion” în toată această tragedie.

”Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, într-un interviu ce i-a fost luat chiar de Alexandru Cumpănașu, live, pe Facebook. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.
Lasă un răspuns

Top