You are here
Home > Actualitate > Băiatul de 8 ani din Constanţa nu a fost încă găsit. Ipoteza macabră a anchetatorilor Garda de Coastă
loading...

Băiatul de 8 ani din Constanţa nu a fost încă găsit. Ipoteza macabră a anchetatorilor Garda de Coastă

Pompierii continuă și miercuri operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani dispărut în weekend la Pecineaga, județul Constanța.

Militarii folosesc năvoade pescărești, pentru a verifica bazinele de colectare, iar la fața locului a fost adus și un sonar performant de la Garda de Coastă. Anchetatorii susțin că au indicii clare că băiatul ar fi putut aluneca într-unul dintre bazine.

Anchetatorii au reușit să găsească mai multe camere de supraveghere instalate chiar pe câmpurile din apropierea locului unde se presupune că a dispărut copilul.

Anchetatorii susțin că au imagini care ar fi suprins o persoană chiar pe acest pasaj care desparte cele două bazine. La un moment dat, persoana surprinsă dispare din imagini, moment în care se presupune că băiatul ar fi alunecat în unul dintre bazine. Tocmai din acest motiv căutările continuă în această zonă.

În cea de-a patra zi de căutări și după golirea a două bazine, miercuri polițiștii și pompierii au fost ajutați de o asociație de pescari, dar și de ofițeri de la Garda de Coastă.

Băiat de 8 ani din Constanța, dispărut din fața casei. Poliția face apel la localnici

Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea„În continuare se va încerca secarea sau evacuarea apei pe cât mai mult din cel de de-al doilea bazin, pentru a se verifica centimentru cu centimetru pe tot acest perimetru.”

Rezervoarele au fost verificate cu năvoade pentru capturat calcan, dar și un sonar performant.

Țăranu Sorinel, director al Direcţiei Politici şi Inspecţii Maritime Constanța: „Am apelat la câțiva pescari care au dat dovadă de spirit civic deosebit. Au adus cu ei unelte pentru căutat, mă refer la ancore. Au adus plase. Ancorele sunt grele, le târâi prin nămol, este greu, la fel plasa să o târâi de la un cap la altul cu greutăți mari. S-o aduci, presupune un efort deosebit.”

Băiatul de 8 ani a dispărut sâmbătă din fața casei, în timp ce se afla la joacă, cu rolele. Este căutat fără încetare de atunci de sute de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. Întreaga zonă a fost survolată cu un elicopter, iar Garda de Coastă a verificat împrejurimile cu camere cu termoviziune. Din păcate, până acum, copilul nu a fost găsit.

Sursa: stirileprotv.ro.



Lasă un răspuns

Top