You are here
Home > NEWS > Articole > Disperati de imagine politrucii de carton fac Ajutor promis de la Cotroceni pentru familia Luizei Melencu
loading...

Disperati de imagine politrucii de carton fac Ajutor promis de la Cotroceni pentru familia Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri, după întâlnirea cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis, că i s-a promis ajutor.

„M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, (…) discutând despre caz. (…) Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată”, a declarat ea, la plecarea de la Palatul Cotroceni.

Mama Luizei a fost întrebată dacă i s-a promis ajutor. „O să vedem pe parcurs. (…) A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă”, a arătat mama Luizei.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că un consilier prezidenţial o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o.

„Am rugat pe un coleg consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu vineri”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Sursa:/ digi24.ro

Lasă un răspuns

Top