You are here
Home > Actualitate > Tânăr din Caracal arestat preventiv pentru trafic internațional de droguri
loading...

Tânăr din Caracal arestat preventiv pentru trafic internațional de droguri

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Caracal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic internaţional de droguri, după ce poliţiştii au ridicat de la el și de la un prieten de al său, 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezina de cannabis şi 9 doze de cocaină, trimise din străinătate prin intermediul unei firme de curierat.

Cazul a ajuns în atenția poliției la data de 28 noiembrie, când poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 36 de ani, din Caracal, imediat după momentul ridicării unui colet expediat din strainătate, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării pachetului, în interiorul acestuia au fost descoperite 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezină de cannabis și nouă doze cu cocaină.

„Cele două persoane au fost conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, procurorii din cadrul DIICOT – ST Craiova au dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic internaţional de droguri de risc și mare risc”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Top