You are here
Home > Accidente > Fetiţă abandonată de Crăciun, într-o groapă de gunoi, forţată să mănânce resturile aruncate
loading...

Fetiţă abandonată de Crăciun, într-o groapă de gunoi, forţată să mănânce resturile aruncate

Fetiţă abandonată de Crăciun, într-o groapă de gunoi, forţată să mănânce resturile aruncate

Anastasia, o fetiță de numai cinci ani, a fost abandonată de Crăciun, chiar de tatăl ei, într-o groapă de gunoi și a fost găsită în timp ce căuta mâncare în gunoaie. Fetița, care a fost abandonată și la naștere, a crescut într-o orfelinat din Odesa (Ucraina), iar în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată de tatăl ei Bărbatul a mințit autoritățile că are un loc de muncă și unde să stea și astfel a obținut custodia micuței Anastasia.

Astfel, înainte de Crăciun, bărbatul și-a abandonat fiica într-o groapă de gunoi a orașului, acolo unde copila a început să locuiască într-un cort ridicat de oamenii străzii.

Fetița abandonată la groapa de gunoi a locuit într-un cort Vezi 3 imagini în Galerie Timp de o săptămână, până pe 30 decembrie, Anastasia a dormit în cort, alături de oamenii străzii și a mâncat ce a găsit printre gunoaie.

O angajată de la Protecția Copilului a fost cea care a găsit-o pe fetiță la groapa de gunoi și a salvat-o.

Anastasia s-a întors într-un centru de plasament și a primit îngrijirile necesare. „Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție.

Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi „, a declarat Nata Samokhina pentru DailyMail.

Anastasia, fetița abandonată la groapa de gunoi, a dormit într-un cort Vezi 3 imagini în Galerie Polițilștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe tatăl fetiței pentru a-l pune sub acuzare.

De asemenea, trei oameni ai străzii, care au locuit în cort cu fetița, sunt investigați pentru a explica de ce nu au raportat faptul că micuța a fost abandonată.

Sursa: DailyMail.co.uk.

Lasă un răspuns

Top