You are here
Home > Actualitate > Horoscopul de duminica pentru toata lumea. Vesti amestecate pentru zodii. Cine sufera la sfarsit de saptamana si cine are clipe de glorie
loading...

Horoscopul de duminica pentru toata lumea. Vesti amestecate pentru zodii. Cine sufera la sfarsit de saptamana si cine are clipe de glorie

Horoscop 19 ianuarie 2020. Ultima zi a saptamanii vine cu vesti pentru toate zodiile.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Berbec

Berbecii s-ar putea trezi in situatia delicata de a nu putea respecta anumite promisiuni facute in urma cu mai mult timp unor persoane importante. Indiferent de miza, problema trebuie tratata cu sinceritate, pentru a nu iti pierde reputatia de persona directa si responsabila. Increderea se pierde instantaneu si se castiga in ani.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Taur

Taurii cauta cearta cu lumanarea si, mai devreme sau mai tarziu, o vor gasi. Apetitul lor pentru conversatii dificile, care sa le stimuleze imaginatia si spiritul critic, i-ar putea duce in situatii dintre cele mai dificile, cu persoane redutabile. Daca ai chef de un duel verbal, asigura-te ca il porti cu un adversar pe care il respecti si de la care vei avea de invatat.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii trec printr-o perioada cu emotii intense, care ar putea coplesi pana si cele mai puternice spirite. Dincolo de toate obstacolele pe care le intampini, nu uita de micile placeri ale vietii si de puterea unor clipe de singuratate, in care te reconectezi cu cele mai adanci dorinte ale tale. Altfel, totul devine un efort inutil si lipsit de semnificatie, in care nu exista sens si si nici scop.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Rac

Racii trec printr-o perioada excelenta pe plan sentimental, tocmai cand se asteptau mai putin. Dar asa e mereu – dragostea vine doar atunci cand nu o cauti. Si, de regula, in cele mai bizare momente. Profita de aceste clipse senine si nu lasa indoiala sau nesiguranta viitorului sa se strecoare intre voi. Ce va urma este o pagina pe care o scrieti impreuna, concret, cu fapte, nu in imaginatia fiecaruia.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Leu

Leii sunt prea pretentiosi si s-ar putea sa aiba probleme cu persoanele apropiate, pentru ca le baga prea mult in seama defectele. Criticile pe care le faci la adresa prietenilor iti pot aduce neplaceri. Vor aparea scandaluri si te vei simti exclus. Incearca sa-si petreci weekendul relaxat si sa te bucuri de familie. O iesire la un film ti-ar face foarte bine.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Fecioara

Astazi, Fecioarele se vor simti senzational. O sa ai parte de o energie incredibila care te va ajuta sa treci cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, o sa reusesti sa rezolvi orice problema. Este un weekend in care te relaxezi in compania unor persoane dragi. Seara, vei primi vesti extraordinare de la un fost coleg.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Balanta

Si Balantele primesc, astazi, o veste foarte importanta. Astepti acest raspuns de foarte multa vreme si totul se clarifica. Daca nu esti implicat intr-o relatie, este foarte posibil ca in viata ta sa apara o persoana speciala. Iar sansele ca aceasta persoana sa te ajute la imbunatatirea situatiei tale financiare sunt foarte mari.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Scorpion

Scorpionii ar trebui sa se gandeasca la ei insisi si abia dupa la problemele celorlalti. O sarcina importanta de la serviciu iti consuma mult timp si in weekend, iar acest lucru te enerveaza extrem de tare. In acelasi timp insa, primesti o oferta incredibila de la sefi, iar asta inseamna ca nu poti neglija ce ai de facut. Seara, primesti un cadou foarte scump de la partenerul de viata.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Sagetator

Putin curaj ar fi recomandabil in cazul celor din Sagetator. Daca va simtiti nedreptatiti si ca nu sunteti apreciati la adevarata valoare, de ce sa nu incercati sa va spuneti pasul? Ati putea face pasul inainte si sa spuneti ca meritati mai mult. Fie ca e vorba in relatia cu persoana iubita, fie ca e in plan profesional, ar putea fi in avantajul vostru sa spuneti direct ce va nemultumeste, recomanda horoscopul.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Capricorn

Astazi, Capricornii ar putea tine cont de faptul ca lucrurile marunte pot fi foarte importante. Ar trebui sa dati atentie detaliilor la ceea ce faceti astazi, mai ales daca lucrati cu documente sau definitivati unele proiecte, spune horoscopul. De asemenea, ar fi bine sa evitati in aceasta perioada cumparaturile scumpe si sa investiti mai degraba in ceea ce e necesar.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Varsator

O serie de vesti bune vor da o atitudine pozitiva si sperante astazi nativilor din Varsator. Horoscopul va recomanda insa sa nu aveti asteptari exagerate, ci sa va multumiti cu ceea ce veti primi. Veti descoperi ca va va fi de folos. Daca intreprindeti o actiune importanta, ati putea sa va ganditi si la un plan B, pentru a va asigura succesul pe deplin.

Horoscop 19 ianuarie 2020 Pesti

Pentru Pesti, astazi, viata ar putea fi mai degraba ca un film de actiune. Mai ales in prima parte a zilei v-ati putea confrunta cu mai multe situatii ce ar putea cere decizii rapide. Daca va trebui sa actionati, ar fi bine sa o faceti rapid. Intuitia v-ar putea fi un bun aliat pentru a obtine rezultatele pe care le doriti.

Lasă un răspuns

Top