You are here
Home > Actualitate > Descoperire macabră în Italia. Oasele unui român, găsite într-o plantație de măslini. Polițiștii au primele suspiciuni
loading...

Descoperire macabră în Italia. Oasele unui român, găsite într-o plantație de măslini. Polițiștii au primele suspiciuni

Descoperire macabră lângă localitatea Tolve, (provincia Potenza). Mai multe oase și un craniu uman au fost găsite, iar polițiștii presupun că rămășițele ar fi ale unui bărbat român dispărut în luna iunie a anului trecut. 

Presa locală din Italia scrie despre descoperirea macabră făcută vineri, 07 februarie, într-o livadă de măslini de lângă Tolve. Potrivit quotidianodelsud.it, polițiștii italieni au suspiciunea că oasele aparțin lui Vasile Padurariu, un român de 38 de ani dat dispărut în urmă cu aproximativ 8 luni. 

Vasile era singura persoană dată dispărută în zona respectivă, iar aproape de locul unde au fost descoperite oasele, polițiștii au găsit mai multe bucăți rupte de haine, precum și o pereche de ghete folosite de obicei de muncitorii în construcții.

Medicul legist a stabilit că resturile umane se aflau acolo de mai puțin de un an de zile. O perioadă suficientă ca hainele să fie rupte și trupul măcelărit de porcii mistreți din zonă.

Polițiștii suspectează o crimă

Pentru că zona în care au fost găsite oasele este una greu accesibilă, polițiștii italieni nu exclud ipoteza ca Vasile să fi fost ucis în altă parte și abandonat în locul în care a fost găsit. Acastă suspiciune este întărită și de faptul că la fața locului nu s-au găsit telefonul sau portofelul acestuia.

În perioada următoare, medicii vor realiza o analiză ADN, pentru a confirma oficial că oasele au aparțin bărbatului român.

Vasile era originar din satul Racova, comuna Udești, județul Suceava și se afla în Italia de 11 ani. 

Lasă un răspuns

Top