You are here
Home > Actualitate > Italia. O badantă româncă a FURAT 7.000 de euro, însă a SCĂPAT de pedeapsă. Povestea ei i-a IMPRESIONAT pe judecători și pe bătrânii păgubiți
loading...

Italia. O badantă româncă a FURAT 7.000 de euro, însă a SCĂPAT de pedeapsă. Povestea ei i-a IMPRESIONAT pe judecători și pe bătrânii păgubiți

O româncă a fost iertată de pedeapsă, după ce a furat 7.000 de euro de la doi bătrâni italieni, pentru care lucra ca îngrijitoare. 

O badantă româncă în vârstă de 57 de ani a furat 7.000 de euro de la doi bătrâni italieni din localitatea Rivalta Bormida (regiunea Piemont). Femeia a scăpat însă de pedeapsă, după ce a povestit în faţa instanţei că a folosit banii pentru a-şi ajuta copilul grav bolnav, scrie quotidianopiemontese.it.

După ce românca le-a câştigat încrederea bătrânilor, cei doi italieni i-au dat voie să folosească unul dintre cardurile bancare ale familiei. După două luni, bărbatul a observat că lipsesc din cont aproape 7.000 de euro şi a sunat imediat la poliție.

Povestea româncei i-a impresionat pe judecători și pe bătrâni

Procurorii au demonstrat fără îndoială că românca a fost cea care a sustras banii, astfel că femeia a fost trimisă în judecată.

În instanță, însă, românca i-a impresionat atât pe judecători, cât și pe cei doi bătrâni, după ce a prezentat dovezi că a folosit banii pentru a-și tratata fiul, grav bolnav în urma unui accident de circulaţie.

Femeia a scăpat de pedeapsă, însă trebuie să returneze banii într-un interval de un an, în mai multe rate. 

Lasă un răspuns

Top