You are here
Home > Accidente > (VIDEO18+) Accidentul de ieri 6 martie 2020 pe trecere de pietoni la Bekaert Slatina Soferu a depasit si lovito
loading...

(VIDEO18+) Accidentul de ieri 6 martie 2020 pe trecere de pietoni la Bekaert Slatina Soferu a depasit si lovito

Accident pe trecerea de pietoni, în Slatina. Un şofer a vrut să facă o depăşire şi a lovit o tânără şi un alt autoturism Accident la intrare în Slatina dinspre Brebeni. O tânără de 23 de ani, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Un şofer în vârstă de 44 de ani, din Valea Mare, a băgat în spital o tânără în vârstă de 23 de ani, din Slatina, pe care a lovit-o cu maşina, vineri dimineaţa, în timp ce femeia se afla pe trecerea de pietoni. Apoi, autoturismul care a lovit pietonul a intrat în coliziune şi cu o altă maşină.

O tânără de 23 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital după ce, vineri dimineaţa, a fost victima unui accident de circulaţie produs la intrare în Slatina dinspre Brebeni. Slătineanca a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe strada Drăgăneşti, zona industrială, de un autoturism al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, spune că un şofer în vârstă de 44 de ani, din comuna Valea Mare,  în timp ce conducea un autoturism din direcția Brebeni către Slatina, ar fi efectuat o depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni, moment în care a acroşat o tânără în vârstă de 23 de ani,  din Slatina,  care se angajase în traversarea străzii regulamentar.

„Din primele cercetări, poliţiştii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, din comuna Valea Mare, în timp ce conducea un autoturism din direcția Brebeni spre Slatina, ar fi efectuat o depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni, moment în care a acroşat o tânără de 23 de ani, din Slatina, care se angajase în traversarea străzii regulamentar”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată,  autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu o altă maşină oprită la trecerea de pietoni. Totodată, autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune o altă maşină oprită la trecerea de pietoni, pentru a acorda prioritate pietonilor.

Slatina Bekaert

Tânăra a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Tânăra lovită pe trecere a fost transportată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi au fost conduși la spital pentru a le fi recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii au deschis un dosar penal. Polițiștii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Aceștia au fost conduși la spital pentru a le fi recoltate probe biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Lasă un răspuns

Top