You are here
Home > Actualitate > Poliţişti de la Rutieră, prinşi în flagrant în timp ce luau mită 400 de lei
loading...

Poliţişti de la Rutieră, prinşi în flagrant în timp ce luau mită 400 de lei

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au prins în flagrant agenți de poliție din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, în timp ce primeau 400 de lei mită de la un conducător auto pentru a nu aplica măsurile legale de sancționare ca urmare a încălcării unei reglementări la circulația rutieră. Flagrantul a fost organizat în Pădurea Sarului.

Cei patru au fost prinşi în această dimineaţă, în timp ce supravegheau traficul în zona Pădurea Saru

Potrivit unui comunicat de presă al DGA, existau suspiciuni de corupţie la adresa unor poliţişti din cadrul IPJ Olt, Serviciul Rutier, cu privire la primirea unor sume de bani din partea participanţilor la trafic. În urma flagrantului organizat la Pădurea Sarului, aceştia au fost prinşi luînd mită 400 de lei.

„În luna aprilie 2019, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la suspiciuni de corupție la adresa unor polițiști din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, respectiv primirea unor sume de bani de la participanții la trafic care nu respectau legislația rutieră, în scopul neluării măsurilor legale corespunzătoare.

Sesizarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind înregistrat dosar penal în care au fost efectuate cercetări în urma cărora, astăzi, a fost efectuată acțiunea de prindere în flagrant”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Cei patru poliţişti au fost duşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Mircea Coman, Octavian Enculeasa, Adrian Găneşanu şi Mircea Pană sunt cei patru agenţi de poliţie prinşi în flagrantul organizat la Pădurea Saru.

Lasă un răspuns

Top