You are here
Home > Accidente > BREAKING NEWS Franţa. Un român a băgat în spital un poliţist după ce l-a luat la întrebări. A fost operat de urgență
loading...

BREAKING NEWS Franţa. Un român a băgat în spital un poliţist după ce l-a luat la întrebări. A fost operat de urgență

Un român, în vârstă de 35 de ani, care se plimba pe o stradă din Cannes, Franța, în plină stare de urgență, a refuzat să se supună controlului efectuat de polițiști și a luat-o la fugă.

Potrivit nicematin.com, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.00, la sensul giratoriu Gould, aflat la intrarea estică a Cité des Festival, atunci când polițistul s-a ales cu dublă factură de tibie, după ce i-a cerut românului să-și justifice prezența pe stradă, în conformitate cu decretul special emis în starea de urgență.

Românul a refuzat controlul și a luat-o la fugă. În timp ce era urmărit de polițist, individul s-a întors brusc și l-a împins violent agent, care, în cădere, a suferit o dublă fractură de tibie.

Polițistul a fost transportat la Spitalul Simone Veil din Cannes, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Agresorul ar fi un bărbat fără adăpost și a fost nevoie de trei polițiști de la BAC (Brigada de Criminalistică) pentru a-l imobiliza.

Românul se pare că era beat și a fost arestat.

Lasă un răspuns

Top