You are here
Home > Accidente > Italia. Fetița româncă de 2 ani, căzută de la balcon, a deschis ochii și și-a recunoscut mama
loading...

Italia. Fetița româncă de 2 ani, căzută de la balcon, a deschis ochii și și-a recunoscut mama

O fetița româncă de doi ani, care a căzut de la trei metri înălțime după ce s-a cățărat pe balconul locuinței, în localitatea Concorezzo din Italia, a deschis ochii și și-a recunoscut mama. 

Micuța unei familii de români din Italia s-a trezit și este conștientă, după ce a căzut în gol de la balcon, miercuri, în timp ce mama ei pregătea cina, iar fratele ei se uita la televizor. Într-un moment de neatenție a familiei, fetița s-a cățărat pe balustradă, s-a dezechilibrat și s-a izbit de asfalt.

Impactul a fost atât de puternic încât micuța și-a pierdut conștiența pe loc, din cauza leziunilor. După primul ajutor dat de paramedici, copila a fost preluată de un elicopter și dusă la spitalul Giovanni XXIII din Bergamo, acolo unde medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă.

Citește și Italia. O fetiță româncă de 2 ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de la balcon. Mama ei gătea

Orele au trecut greu, dar comunitatea din Concorezzo a fost mereu alături de familia românilor. De altfel, chiar primarul a fost cel care a făcut anunțul că starea fetiței s-a îmbunătățit.

„Copila este în afara pericolului. Și-a recunoscut mama, a întrebat despre tatăl ei și despre frate, pe scurt este conștientă. Fetița chiar a cerut lapte și să vadă desene animate”, a declarat Mauro Capitanio, edilul din Concorezzo, potrivit Observator.

Lasă un răspuns

Top