You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 26 mai 2020
loading...

Horoscop, marți, 26 mai 2020

Horoscop. Spre binele tău, ai face bine să fii neutru în toate situațiile conflictuale de la locul de muncă. 

Berbec

Te-ai săturat de haos. Rutina, de care tu ai fugit până acum, este singura soluție care te va mai liniști în zilele acestea stresante.

Taur

Parcă toți vor ceva de la tine: bani, timp, lucruri sau alte resurse. Te gândești la ce ai făcut greșit în trecut de ai ajuns așa.

Gemeni

Reușești să jonglezi cu replicile și cuvintele îndiferent de context. Capacitatea ta de adaptare va fi uimitoare. Ceilalți te vor admira.

Rac

Ești prea preocupat, prea fricos și temător față de ce îți poate rezerva viitorul. Ar trebui să dai atenție acestei zile.

Leu

Este de ajuns să oferi un deget, că ai să vezi că prietenii vor dori toată mâna. Încearcă să fii mai pragmatic. 

Fecioară

Spre binele tău, ai face bine să fii neutru în toate situațiile conflictuale de la locul de muncă. Nu te lăsa atras în conflicte!

Balanță

O rudă foarte apropiată îți oferă numeroase sfaturi despre cum să abordezi viața amoroasă. Nu este cazul să le și pui în aplicare.

Scorpion

Primești o veste care te bucură. Vei fi foarte afectuos și romantic. Cei singuri vor cunoaște persoane foarte misterioase.

Săgetător

Partenerul încearcă să te convingă să iei o decizie de care îți este teamă. Poate dacă discuți mai deschis cu el, îți va fi mai ușor.

Capricorn

Muncești prea mult și nici nu ai de gând să îți iei câte o pauză. Nu îți ridică nimeni statuie, deci încearcă să ai grijă de tine.

Vărsător

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Neatenția te va costa scump. Vei face mai multe greșeli la locul de muncă. 

Pești

În loc să te sprijine, familia mai mult te încurcă. Tot programul tău este dat peste cap din cauza cerințelor exagerate ale rudelor. 

Lasă un răspuns

Top