You are here
Home > Actualitate > VIDEO – Proteste de AMPLOARE la Roma și Milano. Mii de oameni în stradă
loading...

VIDEO – Proteste de AMPLOARE la Roma și Milano. Mii de oameni în stradă

Mii de italieni protestează, sâmbătă, la Roma și Milano împotriva Guvernului Conte. „Acest guvern, incapabil și sclav al Bruxellesului, să meargă acasă”.

Mii de italieni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Conte și a măsurilor adoptate în perioada epidemiei de COVID-19. 

Protestele au fost organizate pe rețelele de socializare de comunitatea „Mascherine tricolori”. 

„Guvernul Conte a restricționat libertățile și nu a luat măsuri suficiente pentru a face față unei crize economice și sociale fără precedent. Din regiunile nordice, în Italia centrală, până în sud și insule, mii de italieni vor demonstra încă o dată, pentru a reitera faptul că acest guvern trebuie să se întoarcă acasă și că cuvântul trebuie să se întoarcă la oameni”, a explicat Mascherine Tricolore într-un comunicat de presă.

„Există încă milioane de italieni care nu au avut ajutor, sprijin. Există muncitori înfometați care așteaptă concedieri, comercianți care nu pot face față crizei, sute de mii de șomeri noi, angajați independenți, care încă așteaptă bonusurile. Vedem un guvern care anunță reluarea campionatului de fotbal, dar nu redeschiderea școlilor, lăsând milioane de studenți și familii în incertitudine”, mai spun organizatorii.

VIDEO

STIRI ASCUNSE

Lasă un răspuns

Top