You are here
Home > Actualitate > Spania. Tânăr, acuzat că a ucis un ROMÂN, eliberat condiționat de instanţă. Totul a pornit de la o CEARTĂ între iubiţi
loading...

Spania. Tânăr, acuzat că a ucis un ROMÂN, eliberat condiționat de instanţă. Totul a pornit de la o CEARTĂ între iubiţi

Un tânăr de 21 de ani, cetățean spaniol și rezident în Sant Josep, care fusese arestat, la începutul săptămânii trecute, de Garda Civilă,  fiind acuzat că a ucis un român de 41 de ani, a fost, vineri, eliberat condiționat.

La sfârşitul săptămânii trecute, un judecător din Ibiza a emis un ordin de eliberare condiționată pentru tânărul de 21 de ani, acuzat că l-ar fi ucis pe partenerul mamei sale, un român de 41 de ani, scrie periodicodeibiza.es.

Conform Curţii Superioare de Justiție a Insulelor Baleare, judecătorul a dispus eliberarea condiționată a tânărului, al cărui pașaport a fost reţinut ca măsură de precauție. Surse judiciare au precizat că acuzatul nu are antecedente penale și este cercetat pentru vătămare corporală gravă, care a dus la deces. Tânărul, de naționalitate spaniolă și rezident în Sant Josep, a fost arestat de Garda Civilă ca presupus autor al morţii unui bărbat, 41 de ani, de naționalitate română, care îşi bătuse partenera în Sant Jordi.

A ajuns la spital, rănit grav 

Conform raportului anchetatorilor, femeia şi partenerul său român au avut o dispută, care s-a lăsat cu bătaie. Ulterior, victima a mers la spitalul Can Misses pentru îngrijiri medicale. Bărbatul care avea  răni grave din cauza loviturilor primite a fost internat în Unitatea de Terapie Intensivă. Aici a suferit o intervenție chirurgicală, dar câteva ore mai târziu a murit. Surse ale anchetei au mai indicat faptul că bărbatul a reuşit să le spună poliţiştilor că rănile au fost cauzate de fiul fostei sale partenere. Victima și agresorul erau rezidenți în Sant Josep. Ancheta poliţiştilor continuă.

Lasă un răspuns

Top