You are here
Home > Actualitate > O mamă îndurerată a venit până în Italia cu o poză veche a fiului ei. De cinci ani nu mai ştie nimic de el: „L-aţi văzut pe Ion?”
loading...

O mamă îndurerată a venit până în Italia cu o poză veche a fiului ei. De cinci ani nu mai ştie nimic de el: „L-aţi văzut pe Ion?”

O femeie în vârstă de 65 de ani a venit până în Italia cu ochii în lacrimi şi cu o poză veche să îşi caute fiul despre care nu mai ştie nimic de aproape cinci ani de zile. Nu a avut succes, iar o româncă a ajutat-o să îi distribuie povestea tristă pe reţelele de socializare, în speranţa că va obţine astfel o informaţie despre băiatul ei.

„Anunț important!

O mamă îndurerată de 65 ani își caută fiul de 49 de ani, plecat în Italia acum 5 ani și care nu a mai dat nici un semn de viaţă de atunci.

Femeia a venit special aici să lucreze și să-l caute, însă nu le are cu tehnologia, ne-a rugat din tot sufletul să o ajutăm cu un anunț, poate cineva âl recunoaște ori vede chiar el anunțul și o sună. Vă rugăm, dacă cineva știe ceva ori îl recunoaște, să sune la numărul de mai jos al mamei.

Această mamă îndurerată v-ar mulţumi prin rugăciune!!

Băiatul se numește APOSTOL ION – COM.SAVINESTI JUD. NEAMT, BRUNET, ÎNALT, PĂR CREŢ!

Să o contacteze pe mamă la nr. 3669748083! Dacă cineva l-a cunoscut și el chiar dacă nu vrea să intre în contact cu familia, ea ar fi mulţumită să ştie măcar că este în viaţă!”, a scris o româncă pe un grup dedicat românilor din Italia, unde a postat şi fotografia cu bărbatul.

1. sursa foto (apostol_ion_roman_disparut_italia_fb.jpg)

STIRI ADEVARATE

Lasă un răspuns

Top